«Τώρα, περισσότερο από ποτέ, ο Κισσαμικός έχει ανάγκη την στήριξή σας!»

τώρα-περισσότερο-από-ποτέ-ο-κισσαμικ-500937

Κάλεσμα στους φίλους του Κισσαμικού ώστε να δώσουν βροντερό παρών στο ματς με τον Αχαρναϊκό, έκανε η ΠΑΕ, για να φτάσει η ομάδα στη νίκη και να τονωθεί η ψυχολογία της για τη δύσκολη συνέχεια.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας αφήνει πίσω της το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, όπου η ήττα όπως φάνηκε ξεκάθαρα (και )από τα πλάνα του αγώνα προήλθε με ένα πέναλτι-ανακάλυψη του διαιτητή κ. Καρατέρπου με τον οποίο δεν μας μένει χρόνος… ν’ ασχοληθούμε τώρα, στρέφοντας την προσοχή της στην κρίσιμη βαθμολογικά αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στο Μάλεμε.

Γνωρίζουμε όλοι ότι τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως τα περιμέναμε, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας και είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσει να εκπληρώσει τους στόχους της, αρκεί να υπάρξει και η απαιτούμενη στήριξη από τον φίλαθλο κόσμο της Κισσάμου και ευρύτερα των Χανίων.

Σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι η παρουσία όλων είναι επιτακτική ανάγκη, για να φτάσει η ομάδα μας στη νίκη και να τονωθεί η ψυχολογία της για τη δύσκολη συνέχεια.

Δεν… περισσεύει κανείς! Όλοι στο Μάλεμε για να στηρίξουμε τις προσπάθειες της ομάδας μας και να τη “σπρώξουμε” στη νίκη! Τώρα, περισσότερο από ποτέ, ο Κισσαμικός έχει ανάγκη τη στήριξή σας!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook