Τόσο στοιχίζουν στον ΕΟΤ οι «κοπανατζήδες» υπάλληλοι, σύμφωνα με επίσημη έκθεση ελεγκτών

τόσο-στοιχίζουν-στον-εοτ-οι-κοπανατζ-85766

EOTΑναρρωτικές άδειες τις ημέρες που μεσολαβούν αργίες, διευθυντές, προϊστάμενοι και υπάλληλοι που ξεχνούν να χτυπήσουν κάρτα είναι μερικά μονάχα από τα «συμπτώματα» της επιδημίας που έχει έχει πλήξει τον ΕΟΤ, όπως αναφέρει ειδική έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής», το οποίο αναπαράγει το capital.gr, στα συμπεράσματα της έκθεσης καταγράφεται ζημιά περίπου 180.000 ευρώ στον ΕΟΤ από «αχρεωστήτως καταβληθέντα» ποσά.

Οι εργαζόμενοι στο «βοηθητικό κτίριο», όπου στεγάζονται οι διευθυντές του ΕΟΤ παρουσιάζουν μεγαλύτερη παραβατικότητα έναντι των συναδέλφων τους στο κεντρικό κτίριο, όπως αναφέρεται στην έκθεση.

Κατά των έλεγχο, ποσοστό 92,31% των υπαλλήλων είχε μια ημέρα μονή σήμανση, 46,25% τουλάχιστον μια ημέρα δεν είχε χτυπήσει κάρτα και 61,54% δεν είχε συμπληρώσει το ωράριο τουλάχιστον μια ημέρα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν την Παρασκευή, οι εργαζόμενοι στον ΕΟΤ αμφισβητούν την αξιοπιστία της έκθεσης, κάνοντας λόγο για απόπειρα δυσφήμισης του Οργανισμού.

«Η φετινή αλματώδης αύξηση της τουριστικής κίνησης οφείλεται αποκλειστικά στην καλοσχεδιασμένη και στην απόλυτα επιτυχημένη διεθνή προβολή του ελληνικού τουρισμού από τα στελέχη του», όπως αναφέρουν.

 

Πηγή: iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook