Τσιγγάνοι «ξάφρισαν» γυναίκα με ειδικές ανάγκες!

τσιγγάνοι-ξάφρισαν-γυναίκα-με-ειδι-257213

Ξεπέρασαν κάθε όριο το θράσος και η απανθρωπιά τριών τσιγγάνων κακοποιών, για τον εντοπισμό των οποίων βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Αστυνομίας στην περιοχή του Δήμου Αγρινίου, καθώς δεν σεβάστηκαν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει μια 38χρονη γυναίκα και την έκλεψαν μπροστά στα μάτια της!

Με κάποια πρόφαση, οι άγνωστοι προς το παρόν δράστες, χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού όπου κατοικούν μια 80χρονη γυναίκα με τον 60χρονο γιο της και την 38χρονη κόρη του που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες. Ο ένας από τους τρεις κράτησε απασχολημένο τον 60χρονο, δίνοντας την ευκαιρία στους δυο συνεργούς του να μπουν κρυφά στο σπίτι στην κοινότητα Όχθια της Δημοτικής Ενότητας Στράτου.

Μέσα, βρίσκονταν η 80χρονη με την 38χρονη εγγονή της που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Καμία δεν κατάφερε να αντιδράσει, όταν οι απρόσκλητοι επισκέπτες άρχισαν να ψάχνουν τα πράγματά τους. Έβαλαν, όμως, τις φωνές αλλά, πριν προλάβει να επέμβει ο 60χρονος, οι δράστες είχαν αρπάξει 150 ευρώ και έβγαιναν τρέχοντας από το σπίτι! Σύμφωνα με τον άνδρα, διέφυγαν με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας ακόμη συνεργός τους.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook