Τσίπρας: Στις εκλογές θα πάρουν απάντηση οι Βλαχοδήμαρχοι | Photos από τα Χανιά

τσίπρας-στις-εκλογές-θα-πάρουν-απάντη-140367

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Να δείξει η Κρήτη τον δρόμο της ανατροπής» ζήτησε από τα Χανιά ο Αλέξης Τσίπρας, με την πολιτική ομιλία του από την -κατάμεστη από κόσμο- πλατεία Δημοτικής Αγοράς, το βράδυ της Τρίτης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, είπε: «στις  εκλογές του Μαΐου «θα πάρουν απάντηση οι Βλαχοδήμαρχοι που κρύβουν την κομματική τους στήριξη, όμως έχουν σκοπό το βράδυ των εκλογών να πανηγυρίσουν μαζί με τους πρωτεργάτες των μνημονίων».

Τη συγκέντρωση χαιρέτισαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Μιχάλης Κριτσωτάκης και ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων κ. Γιάννης Σαρρής.

sarris agora 22aprΣαρρής:  Να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας

Ο κ. Σαρρής, χαρακτήρισε την προεκλογική «μεταγραφολογία» των υποψηφίων στο Δήμο Χανίων, ως τον «ορισμό του παραγοντισμού και του μικροκομματισμού», προέβαλε τις επερχόμενες εκλογές ως την «μοναδική ευκαιρία να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας» και απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους, τόνισε: «Εμείς θέλουμε όχι να πάρουμε το Δήμο αλλά να δώσουμε το Δήμο σ’ αυτούς που τους ανήκει, δηλαδή στους πολίτες των Χανίων».

kritsotakis - agora 22apr

Κριτσωτάκης: Τρεις κάλπες – μία νίκη

Ο κ. Κριτσωτάκης από την πλευρά του, είπε: «Στις τρεις κάλπες του Μαΐου, θέλουμε μία νίκη, τη νίκη του λαού» και άσκησε δριμεία κριτική στο έργο της Περιφερειακής Αρχής, η οποία όπως είπε «δεν έχει καν σχέδιο για την Κρήτη».

tsipras agora22apr

Τσίπρας: Δίνουν την Κρήτη λάφυρο στα μεγάλα συμφέροντα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκινώντας την ομιλία του, χαιρέτισε το πλήθος λέγοντας: «Χαιρετίζω στο πρόσωπό σας την Κρήτη που έδωσε νέο νόημα στη λέξη ελευθερία.  (…) Την Κρήτη που έμαθε στα παιδιά του Πολυτεχνείου να τραγουδούν «Πότε θα κάμει ξαστεριά». Αλλά και τη Κρήτη που δίδαξε σε όλους μας, με τους αγώνες της, ότι ξαστεριά θα κάνει μονάχα όταν όλοι εμείς το αποφασίσουμε.».

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα προβλήματα του νησιού και κάλεσε τους πολίτες, με την ψήφο τους, να αντισταθούν σε αυτούς που «θέλουν την Κρήτη χώρο φαραωνικών σχεδίων και κατασκευών και δίνουν την Κρήτη λάφυρο στα μεγάλα συμφέροντα» «Όμως, η Κρήτη, αξίζει μία καλύτερη μοίρα», είπε.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα αυτοδιοικητικά των Χανίων, λέγοντας ότι του ασκήθηκε κριτική, ως προς το γιατί δεν έδωσε το χρίσμα: «Μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, η ίδια η κοινωνία μίλησε», είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε τους Χανιώτες να στηρίξουν την υποψηφιότητα του κ. Σαρρή.

tsipras cover agora22apr«Ψηφίζουμε και φεύγουν»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έκλεισε την ομιλία του στα Χανιά με το κεντρικό προεκλογικό σλόγκαν του κόμματος:

» Τέλος στην υπομονή. Στις 18 και στις 25 ψηφίζουμε στις 26 φεύγουνε. Και γυρίζουμε σελίδα» και ζήτησε «το αποτέλεσμα σε όλες τις κάλπες, ώστε ούτε μια μέρα να μη μπορούν πια να σταθούν οι εκπρόσωποι του άξονα της καταστροφής στο τιμόνι της χώρας».

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤο παρών στη συγκέντρωση (εκτός από τους προαναφερθέντες) έδωσαν ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σταθάκης και Β’ Αθηνών κ. Αλεβιζόπουλος, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Αγοραστάκης και Ρεθύμνου κ. Σταθάκης, και ο υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά Μανώλης Ντουντουλάκης.

stath.ntountoulakis agora22apr

 

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook