Τσίπρας: Ο Σαμαράς έκανε τον καλό μαθητή

τσίπρας-ο-σαμαράς-έκανε-τον-καλό-μαθητ-169544

tsipras12Με σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ξεκίνησε την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έκανε λόγο για απόλυτο αδιέξοδο της κυβερνητικής αυταπάτης και πρωθυπουργό ο οποίος νόμισε ότι κάνοντας τον καλό μαθητή με την πιστή εφαρμογή του μνημονίου θα είχε την επιείκεια των πιστωτών και τη στοργή των αγορών.

«Η κυβέρνηση Σαμαρά ξεφουσκώνει με πάταγο», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε «ο πανικός των κυβερνητικών εταίρων ιδιαίτερα μετά την παρουσίαση του προγράμματός μας στη Θεσσαλονίκη στάθηκε αρκετός για να ανασάνει το πλήρες αδιέξοδο της εμμονής του».

Ο Αλέξης Τσίπρας επέμεινε και πάλι στη γραμμή ότι η κυβέρνηση στην προσπάθειας της να φθείρει το ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει τη χώρα. «Επειδή διαισθάνονται ότι δε θα έχουν επόμενη ημέρα ούτε στα ίδια τα κόμματά τους γι’ αυτό και γίνονται ολοένα και πιο επικίνδυνοι για τη χώρα».

Την εκτίμηση ότι για αρκετό χρόνο ακόμα οι αγορές θα πιέζουν την ελληνική οικονομία έκανε ο κ. Τσίπρας, συνδέοντας την αλλαγή στάση τους με τη ρύθμιση του χρέους. «Μόνο μετά την ουσιαστική ελάφρυνση του χρέους θα σταματήσουν οι αγορές να είναι εχθρικές. Καμία ουσιαστική διέξοδος στο πρόβλημα της χώρας δε θα υπάρξει αν δεν διεκδικηθεί και δεν επιτευχθεί δίκαιη και κοινωνικά βιώσιμη λύση στο πρόβλημα του χρέους», υποστήριξε.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook