Τσίπρας: Ο Γιάννης Σαρρής είναι ο αυριανός Δήμαρχος

τσίπρας-ο-γιάννης-σαρρής-είναι-ο-αυρια-743388

Επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο της «Πρωτοβουλίας Πολιτών: Πρώτα ο Άνθρωπος», πραγματοποίησε στις 17:30 περίπου το απόγευμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Ρέθυμνο και Χανιά.

Ο κ. Τσίπρας, είχε σύντομη κατ’ιδίαν συνομιλία με τον επικεφαλής της κίνησης και υποψήφιο Δήμαρχο Χανίων κ. Γιάννη Σαρρή, τα βασικά σημεία της οποίας μετέφερε ο ίδιος, στη συνέχεια, μιλώντας στους συγκεντρωμένους.

«Συζητάμε για το ποσοστό με το οποίο θα πάει στον δεύτερο γύρο», είπε ενώ όταν του ζητήθηκε να κάνει δηλώσεις τόνισε: «Δεν ήρθα εδώ για δηλώσεις, ήρθα για να γνωρίσω τον αυριανό δήμαρχο».

«Η διαφορά μας με τις άλλες παρατάξεις είναι ότι στηριζόμαστε στα μέλη μας. Δεν χρίζουμε, ούτε βγάζουμε λαγούς από τα καπέλα. Ακουλουθούμε δημοκρατικές διαδικασίες, για τις οποίες βέβαια μας κατηγορούν, επειδή η δημοκρατία γι’ αυτούς είναι κίνδυνος. Εμείς όμως δεν θα αλλάξουμε. Δεν θα γίνουμε ποτέ μαντρί.», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζουμε ότι η κεντρική ομιλία του κ. Τσίπρα έχει προγραμματιστεί για απόψε στις 20:00, στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

zarpa.gr

 

2 thoughts on “Τσίπρας: Ο Γιάννης Σαρρής είναι ο αυριανός Δήμαρχος

  1. Ως και τον Τσίπρα κατέβασαν στα Χανιά για να καταλάβει ο κοσμάκης ότι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο δεν είναι ο Βάμβουκας αλλά ο Σαρρής.
    χαχαχαχαχαχα
    Ε, ρε γλέντια…
    Σύντροφοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ περαστικά.

  2. Περαστικά φίλεμου σε εσένα ….γιατί αν δεις μόνο τι εχει μαζευετει στο ψηφοδελτιο του κ. Βάμβουκα καταλαβαίνεις ότι αποκλείεται να είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook