Τσίμπησε βαθμό ο Α.Ο.Χανιά | 3 – 3 με τη Ζάκυνθο εκτός έδρας

τσίμπησε-βαθμό-ο-α-ο-χανιά-3-3-με-τη-ζάκυ-312174

Απίστευτο παιχνίδι στην Ζάκυνθο με τον Α.Ο.Χανιά να μένει όρθιος απέναντι στην αποφασισμένη για νίκη γηπεδούχο ομάδα. Το ματς είχε τρομερές ανατροπές, με τον ΑΟΧ να παίρνει στο τέλος έναν υπερπολύτιμο βαθμό αλλά να βγαίνει και νικητής στο …ηθικό κομμάτι.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο ΑΟΧ προηγήθηκε στο 27′ με τον Μπριλάκη, αλλά ένα «εφιαλτικό» τετράλεπτο (34′-38′) έφερε μπροστά στο σκορ την Ζάκυνθο με τους Ναζίμ και Ζαϊρί να χρίζονται σκόρερ!

zairi goal

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμα πιο συναρπαστικό! Ο ΑΟΧ ισοφαρίζει στο 56′ με τον Τσούτση, σε φάση που οι γηπεδούχοι σταμάτησαν, αλλά ο παίκτης του ΑΟΧ «ξεχάστηκε», δεν τήρησε το fair play και σκόραρε! Οι παίκτες του ΑΟΧ όμως έδειξαν μεγαλοψυχία και άφησαν ουσαιστικά τον Ζαϊρί να σκοράρει στο 61′, για να κάνει το 3-2!

Το ματς έγινε «γκραν γκινιόλ». Η Ζάκυνθος είχε δοκάρι στο 66′, αλλά ο ΑΟΧ που είχε εντείνει την πίεσή του, λυτρώθηκε με τον Θανάση Δεινόπαπα στο 83′ για να παρει το βαθμό στα Επτάνησα (2ος μετά το ματς στην Κέρκυρα).

zakynthos aox 1

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία του ΑΟΧ, πολύ πιο σημαντική όμως, για πολλούς λόγους, σε σχέση με το εντός έδρας (1-1) με τον Πανσερραϊκό.

Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Σκορδίλης (Κέρκυρας), Σπανός (Αχαΐας)

4ος: Μακρυπόδης (Αχαΐας)

Κίτρινες: 19’ Ρίκκα, 49’ Διαμαντόπουλος, 65’ Γκέσιος, 86’ Μπλάζιτς

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

27′ ΓΚΟΛ ΑΟΧ! Κόρνερ του Σάντερσον, κεφαλιά του Μπριλάκη και 0-1 ο ΑΟΧ!

34′ ΓΚΟΛ ΖΑΚΥΝΘΟΣ! Κόρνερ του Ζαϊρί, σουτ του Ναζίμ και …1-1 η Ζάκυνθος!

38′ ΓΚΟΛ ΖΑΚΥΝΘΟΣ! Από γύρισμα του Καρδάρη, ο Ζαϊρί με ωραίο σουτ κάνει το 2-1 για την Ζάκυνθο!

56′ ΓΚΟΛ ΑΟΧ! Ο Τσούτσης με πλασέ ισοφαρίζει σε 2-2 για τον ΑΟΧ! Οι γηπεδούχοι φωνάζουν ότι ο ΑΟΧ δεν τήρησε το fair play. Απειλούνται επεισόδια.

61′ ΓΚΟΛ ΖΑΚΥΝΘΟΣ! Απίστευτη εξέλιξη. Οι παίκτες του ΑΟΧ θέλοντας να τηρήσουν το fair play αφήνουν τον Ζαϊρί να κάνει μόνος την προσπάθεια από το κέντρο, χωρίς μαρκάρισμα και ο Αλγερινός φτάνει στην περιοχή και κάνει το 3-2!

66′ ΔΟΚΑΡΙ ΖΑΚΥΝΘΟΣ! Κόρνερ Ζαϊρί κεφαλιά του Αποστόλου, η μπάλα στο δοκάρι του Μπλάζιτς!

76′ Κόρνερ του Μασάδο, κεφαλιά του Διαμαντόπουλου άουτ η μπάλα.

78′ Σουτ του Ορφανίδη, διώχνει εντυπωσιακά ο Μπλάζιτς.

83′ ΓΚΟΛ ΑΟΧ! Με δυνατό σουτ ο Δεινόπαπας ισοφαρίζει σε 3-3 για τον ΑΟΧ! Μεγάλο γκολ από τον Δεινόπαπα!

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζ.Κολονέλο): Παπαδόπουλος, Γραικός, Κουρέλλας, Καμπούρης, Αποστόλου, Νίκιτς, Ναζίμ, Μεντούρ, Ζαϊρί, Καρδάρης (60′ Ορφανίδης), Κρολ (80′ Καραμαλίκης).
Α.Ο.ΧΑΝΙΑ (Γ.Λυρώνης): Μπλάζιτς, Μπριλάκης, Χατζηλιάδης, Καρτσαμπάς, Διαμαντόπουλος, Ρίκκα (71′ Μ.Νύκταρης), Σάντερσον (40′ Τσούτσης), Μασάδο, Δεινόπαπας (89′ Κατρανίτσας), Σαϊνέ, Γκέσιος.

athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook