Τρόμος στη Ρωσία: Μεθυσμένος οδηγός μαχαίρωσε μέχρι θανάτου αστυνομικό! | Video

τρόμος-στη-ρωσία-μεθυσμένος-οδηγός-μα-261870

Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρωσία, το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει έναν μεθυσμένο οδηγό, ενώ έχει συλληφθεί, να μαχαιρώνει έναν αστυνομικό, που εν τέλει χάνει τη ζωή του.

Στο Χάρλοβο, ένα χωριό στην περιοχή Αλτάι της Ρωσίας, οι αστυνομικοί, συλλαμβάνουν έναν οδηγό για το γεγονός πως οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η κάμερα, που είναι εγκατεστημένη στο εσωτερικό του περιπολικού, δείχνει τον 38χρονο οδηγό να είναι καθισμένος στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, προσπαθώντας να συνέλθει από τη μέθη του. Ύστερα από λίγο, βγάζει ένα χασαπομάχαιρο και επιτίθεται στον 34χρονο οδηγό του περιpολικού.

Στη συνέχεια επιτίθεται στο συνοδηγό, προσπαθώντας παράλληλα να ανοίξει την πόρτα. Εν τέλει οι δυο αστυνομικοί βγαίνουν από το περιπολικό. Ο οδηγός περπατάει μερικά μέτρα και σωριάζεται στην άσφαλτο, όπου και άφησε την τελευταία του ανάσα, ενώ ο συνεργάτης του βαριά τραυματισμένος έδινε μάχη να κρατήσει κλειστή την πόρτα και να καλέσει ενισχύσεις.

Όταν αυτές έφτασαν, συνέλαβαν το μεθυσμένο οδηγό και μετέφεραν τον τραυματία αστυνομικό στο νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε, πως ο δράστης, είχε ποινικό μητρώο και φοβόταν ότι θα έχανε τη δουλειά του, καθώς ήταν οδηγός φορτηγού. Αντί αυτού, αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες ανθρωποκτονίας αστυνομικού και θα περάσει τουλάχιστον 12 χρόνια στη φυλακή.

Ο νεκρός αστυνομικός, ήταν 34 ετών, παντρεμένος με δυο παιδιά, ενώ ο συνάδελφός του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, αλλά αναμένεται πως τελικά θα επιβιώσει.

Protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook