Τρόμος στη Ρωσία: Βρέθηκαν μουμιοποιημένα βρέφη σε γυάλες!

τρόμος-στη-ρωσία-βρέθηκαν-μουμιοποιη-250426

ImageHandlerΣε μια μακάβρια ανακάλυψη προέβησαν οι ντόπιοι κάτοικοι της περιοχής Τομπόλσκ, στη δυτική Σιβηρία. Σε μια εγκαταλελειμένη παθολογική κλινική βρέθηκαν μουμιοποιημένα υπολείμματα βρεφών, προκαλώντας σοκ σε όλη την τοπική κοινότητα.

Σε όλη την έκταση του εργαστηρίου βρέθηκαν βρέφη, όργανα και οστά. Μάλιστα σε αρκετά από τα βρέφη, φαίνονταν εμφανώς τα σημάδια από τομές, που υποδείκνυαν ότι στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις διενεργούνταν πειράματα και εγχειρήσεις και μάλιστα κάποια από αυτά χρονολογούνται πως μετατράπηκαν σε μούμιες, μόλις πριν τρία χρόνια!

Dead Babies & Human Remains Found In Abandoned Horror LabΟ φοιτητής ιατρικής, Γκεόργκι Γκριγκόρτσουκ, κάτοικος του Τομπόλσκ, περπατούσε σε ένα μονοπάτι, το οποίο, είπε πως ακολουθούν πολλά παιδιά, όταν βρήκε το εν λόγω οίκημα με ανοιχτή πόρτα. Πέρασε το κατώφλι και σίγουρα θα ευχόταν να μην το είχε κάνει. Μεγάλες γυάλες με μωρά – μούμιες βρίσκονταν πάνω σε ράφια και τραπέζια, άλλες γυάλες ήταν σπασμένες στο πάτωμα και παντού, διασκορπισμένα, όργανα και οστά.

Τα δοχεία είχαν πάνω τους ημερομηνίες και μάλιστα μερικές από αυτές φτάνουν μέχρι τον Ιανουάριο του 2012, υποδεικνύοντας πως γινόταν χρήση των εγκαταστάσεων μέχρι τότε.

«Έμαθα γι’ αυτό το μέρος από κάποιους συμφοιτητές μου» είπε και συμπλήρωσε «Άκουσα πως αυτό το εργαστήριο περιείχε πολλά ξεχασμένα ενδιαφέροντα πράγματα», χωρίς φυσικά να φαντάζεται κάτι τέτοιο.

Dead Babies & Human Remains Found In Abandoned Horror LabΟ Γκριγκόρτσουκ αμέσως ειδοποίησε τις τοπικές αρχές και τους ντόπιους δημοσιογράφους με την πληροφορία πως βρήκε πεταμένα απομεινάρια βρεφών στο αχρησιμοποίητο εργαστήριο, το οποίο έχει ένα νεκροτομείο ακριβώς δίπλα του.

Πέραν των ανθρώπινων μελών, οι αρχές βρήκαν και διάφορα έγγραφα και σημειωματάρια, τα οποία περιέγραφαν με κάθε αποκρουστική λεπτομέρεια τα πειράματα που διενεργούνταν σε αυτό το εργαστήριο, όπως και το ιστορικό των ασθενών και προσωπικές πληροφορίες.

Dead Babies & Human Remains Found In Abandoned Horror LabΑρχικά, το εργαστήριο, χρησιμοποιούνταν για αυτοψίες, μέχρι που μετακινήθηκε σε άλλες εγκαταστάσεις σε κοντινό νοσοκομείο. Το γεγονός όμως, των εγγράφων, όπως και των πρόσφατων χρονολογιών σε κάποια από τα δοχεία, ανάγκασαν τον τοπικό εισαγγελέα να σκεφτεί τα χειρότερα και να διατάξει έρευνα, παρά το γεγονός πως σε πρώτη φάση, το εργαστήριο σφραγίστηκε με όλα τα μακάβρια ευρήματα στο εσωτερικό του.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook