Τρομερός και απολαυστικός ο Πλατανιάς στη Λιβαδειά

τρομερός-και-απολαυστικός-ο-πλατανιά-344246

Ασταμάτητος και απολαυστικός ήταν ο Πλατανιάς κόντρα στον Λεβαδειακό, τον οποίο «καθάρισε» εκτός έδρας από το πρώτο ημίχρονο με 3-0, χάρις στα τέρματα των Κουλιμπαλί (4΄), Αποστολόπουλου (32΄) και Ανγκούλο (37΄), στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Όταν μια ομάδα έχει βάλει τρία γκολ από το πρώτο 45λεπτο, τότε είναι περιττό να γράψεις ποιος ήταν καλύτερος. Οι Χανιώτες άνοιξαν το σκορ στο 4΄με τον Κουλιμπαλί, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία των συμπαικτών του. Στη συνέχεια (32΄), οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου ξανά άλλαξαν ωραία την μπάλα και ο Αποστολόπουλος έκανε το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 έγραψε στο 37΄ ο Ανγκούλο, ο οποίος με ωραίο «τσίμπημπα» της μπάλας ύστερα από λάθος  του Γιάχιτς, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έδειχναν να μην μπορούν να αντιδράσουν και έτσι η χανιώτικη ομάδα πήρε με άνεση το «τρίποντο» και έφτασε τους 32 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην όγδοη θέση της βαθμολογίας.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Μοσχονάς, Μανωλάς, Μίνγκας, Γιάχιτς (46΄Ουόν), Γιακουμάκης, Μεντί, Στάθης, Τόπι (46΄Ατζαγκούν), Μάντζιος, Μερεμπασβίλι (77΄Τσουρίκοφ), Μαχαμάτ.

Στον πάγκο: Τσιντώτας, Τριποτσέρης, Μπεν, Μουλόπουλος.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί (85΄Τσιμότζι), Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός (65΄Ράμος), Μουνάφο, Ανγκούλο, Ντίνας (75΄Βαλεριάνος), Αποστολόπουλος.

Στον πάγκο: Κοκκαλάς, Δημήτρης, Γουνδουλάκης, Μιλούνοβιτς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook