Τρολάρει τους Νεοδημοκράτες ο Τσακαλώτος

τρολάρει-τους-νεοδημοκράτες-ο-τσακαλ-297330

Διάθεση για τρολάρισμα απέναντι στη Νέα Δημοκρατία είχε στη Βουλή ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος δείχνοντας πρόθυμος να στείλει γράμμα στην ηγεσία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για να σταματήσει να τραβάει το αυτί στη Νέα Δημοκρατία για την αντιμνημινιακή της στροφή. «Εγώ δεν θέλω να σας τραβήξω το αφτί. Βλέπω ότι πολλοί άλλοι τραβάνε το αυτί.

Δεν θα πω για τον κ. Κύρτσο. Εδώ βλέπω ολόκληρη την ηγεσία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος να σας τραβάει το αυτί γιατί ξαφνικά γίνατε αντιμνημονιακοί» είπε αρχικά ο κ. Τσακαλώτος και πρόσθεσε «Και πρέπει εδώ μόνο να εκφράσω τη βαθύτατη μου συμπαράσταση προς το κόμμα της Ν.Δ.

Ανά πάσα στιγμή μπορεί να με εκμεταλλευτείτε να υπογράψω κείμενο που λέει ότι δεν πρέπει το Λαϊκό Κόμμα να πάρει σοβαρά την αντιμνημονιακή σας θέση τώρα, ότι δεν βασίζεται σε οποιαδήποτε αναθεώρηση των οικονομικών μεγεθών ή οικονομική ανάλυση και είναι απλώς μια τακτικίστικη στρατηγική για την ανάκτηση της εξουσίας ξανά. Σε αυτό μπορεί να με έχετε σύμμαχο σε οποιαδήποτε μελλοντική φάση».

parapolitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook