Τριπλό έγκλημα στον Έβρο | Τα τρία σενάρια, για τζιχαντιστές μιλάει ο κοινοτάρχης

τριπλό-έγκλημα-στον-έβρο-τα-τρία-σενάρ-752104

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της άγριας δολοφονίας, τριών νεαρών γυναικών χθες στο Έβρο.

Οι γυναίκες, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, βρέθηκαν νεκρές με  μαχαιριές-καρμπόν στον λαιμό.  Η αστυνομία εξετάζει διαφορετικά σενάρια χωρίς να αποκλείει κανένα απολύτως ενδεχόμενο.

Οι τρεις γυναίκες -σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά τους- είναι από τη Συρία, η μία 30-35 ετών, η δεύτερη μία νεαρότερη γυναίκα, και μία ανήλικη. Η ΕΛ.ΑΣ. εξατάζει το σενάριο οι τρεις γυναίκες να είναι συγγενείς μεταξύ τους, καθώς εμφανισιακά μοιάζουν, ωστόσο, απαντήσεις με βεβαιότητα θα δώσουν οι εξετάσεις DNA.

Σημειώνεται ότι, στο σημείο βρέθηκαν δύο μαχαίρια, ένα εκ των οποίων στρατιωτικού τύπου.

Τα τρία σενάρια που φαίνεται να εξετάζουν οι Αρχές είναι τα εξής:

Το πρώτο σενάριο θέλει το έγκλημα να πρόκειται για μια φρικιαστική παραδειγματική τιμωρία «κακοπληρωτών» από τους διακινητές τους ή για κάποια διαμάχη μεταξύ διακινητών. Με βάση αυτό το σενάριο οι δράστες θέλησαν να στείλουν κάποιο μήνυμα είτε σε ανθρώπους που κάνουν επίσης διακίνηση, είτε στους μετανάστες-πελάτες τους. Το σενάριο αυτό, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. μοιάζει και το πιο πιθανό.

Το δεύτερο σενάριο θέλει το έγκλημα να αφορά σε ενδοοικογενειακή διένεξη.  Εάν τελικά αποδειχθεί συγγενική σχέση μεταξύ των τριών θυμάτων, τότε εξετάζεται το ενδεχόμενο ο δράστης να προέρχεται από το ίδιο περιβάλλον και το έγκλημα να έγινε για λόγους ήθους.

Το τρίτο φρικιαστικό σενάριο, το οποίο έχει προκαλέσει και μεγάλο φόβο στους κατοίκους της περιοχής, είναι πως πρόκειται για έγκλημα τζιχαντιστών, με δεδομένη την αγριότητα του εγκλήματος. Το σενάριο αυτό στηρίζει μεν ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, ο οποίος μιλώντας σήμερα στο ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι ενδέχεται όντως να πρόκειται για θρησκευτικό έγκλημα, κάτι το οποίο συμπεραίνεται από τον τρόπο που ήταν δεμένες οι γυναίκες και τα αντικείμενα που βρέθηκαν γύρω τους. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές από την ΕΛ.ΑΣ., αυτό το σενάριο φαντάζει το πιο αδύναμο όλων και είναι ουσιαστικά το πιο απίθανο.

Οι απαντήσεις για το τριπλό φονικό θα αρχίσουν να δίδονται όταν γίνουν όλες οι εργαστηριακές εξετάσεις για να βρεθούν άλλα στοιχεία που συνδέονται με τρίτα πρόσωπα. Σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροτομή και να εξεταστούν αναλυτικότερα τα ευρήματα του ιατροδικαστή.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook