Τρακάρε με το μηχανάκι του, γλίτωσε από καθαρή τύχη και έφυγε σαν «κύριος» | Video

τρακάρε-με-το-μηχανάκι-του-γλίτωσε-από-272524

Ένα από τα πιο σουρεαλιστικά ατυχήματα που έχουμε δει ποτέ καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας σε κινέζικη πόλη. Ο οδηγός της μηχανής χτυπά με δύναμη πάνω σε ένα μικρό φορτηγό και εκτοξεύεται στην άσφαλτο.

Η συνέχεια ανήκει στη… δικαιοδοσία του σινεμά κινουμένων σχεδίων. Κατ’ αρχήν ο οδηγός του φορτηγού του ατυχήματος φεύγει σαν να μην τρέχει τίποτα. Ο αναβάτης της μηχανής επιστρέφει σώος και αβλαβής (έστω και λίγο ζαλισμένος) μετά από ένα τρακάρισμα που εύκολα θα μπορούσε να του είχε στοιχίσει την ζωή.

Περιφέρεται για λίγο γύρω από το κατεστραμένο μηχανάκι του. Γύρω του περνούν άλλα αυτοκίνητα χωρίς να δίνει κανείς σημασία για την κομματιασμένη μηχανή και τον άνθρωπο που στέκεται στην μέση του δρόμου.

Περνά λίγη ώρα με τον αναβάτη να κοιτάζει τα συντρίμμια και αφού ανταλλάξει κάποιες κουβέντες με έναν περαστικό, φεύγει από το σημείο της σύγκρουσης.

Απλά και ήρεμα, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα γυρίζει την πλάτη και φεύγει, αφήνοντας στη μέση του δρόμου τα απομεινάρια μιας τόσο δραματικής σύγκρουσης. Ο απόλυτος παραλογισμός της καθημερινότητας στην Κίνα, όπου όλα μπορούν να συμβούν.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook