Τραγωδία | 50χρονος επιχειρηματίας αυτοκτόνησε μπροστά στα παιδιά του

τραγωδία-50χρονος-επιχειρηματίας-αυτο-134871

aytoktoniaΕπιχειρηματίας έπεσε από την ταράτσα πολυκατοικίας στην Άνω Γλυφάδα, αφού πρώτα επιχείρησε ανεπιτυχώς να πεθάνει κόβοντας με μαχαίρι τις φλέβες του.

Στιγμές ανείπωτης φρίκης έζησαν χθες το πρωί δύο ανήλικα παιδιά στην Άνω Γλυφάδα, τα οποία-ανήμπορα να αντιδράσουν-είδαν τον πατέρα τους μέσα στα αίματα και στη συνέχεια να ανεβαίνει στην ταράτσα και να κάνει βουτιά θανάτου στο κενό.

Η τραγική υπόθεση, εκτυλίχθηκε στις 6.30 χθες το πρωί μέσα στο σπίτι ενός 50χρονου επιχειρηματία στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας.

Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, ο άντρας, ο οποίος διατηρούσε ταξιδιωτική και μεταφορική εταιρία, αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αποφάσισε να βάλει τέλος στον Γολγοθά του προχωρώντας στο απονενοημένο διάβημα.

Αρχικά με ένα στρατιωτικό μαχαίρι προσπάθησε να κόψει τις φλέβες του. Όταν όμως κατάλαβε ότι τα τραύματά του δεν ήταν αρκετά βαθιά για να επιφέρουν τον θάνατο, αποφάσισε να ανέβει στην ταράτσα της τετραώροφης πολυκατοικίας όπου διέμενε με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους και να πηδήξει στο κενό.

Τη στιγμή εκείνη τα ανήλικα αγόρια του, ηλικίας 16 και 12 ετών, ξύπνησαν και έντρομα αντίκρισαν τον πατέρα τους βουτηγμένο στα αίματα και κρατώντας το μαχαίρι στα χέρια να βγαίνει από το διαμέρισμα και να ανεβαίνει στην ταράτσα… Τον ακολούθησαν και έπειτα, για όλους ο χρόνος πάγωσε…

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook