Τραγωδία στο Ηράκλειο: Απανθρακώθηκε ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της

τραγωδία-στο-ηράκλειο-απανθρακώθηκε-119851

fotiaΜε τον πλέον άσχημο τρόπο κόπηκε το νήμα της ζωής για μία ηλικιωμένη όταν γύρω στις 2.30 το μεσημέρι το σπίτι στο οποίο βρισκόταν στο Τσαλικάκι πήρε φωτιά και λαμπάδιασε.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα και 8 άνδρες από την πυροσβεστική υπηρεσία καταβάλλοντας προσπάθειες να βγάλουν την άτυχη γυναίκα από το σπίτι αλλά και να κατασβήσουν την φωτιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από το σαλόνι όπου και βρισκόταν η άτυχη γυναίκα. Δεν πρόλαβε να αντιδράσει και να βγει από τον χώρο που καιγόταν με αποτέλεσμα η φωτιά να της στερήσει τη ζωή . Την στιγμή του τραγικού περιστατικού, η γυναίκα που αντιμετώπιζε και προβλήματα υγείας, βρισκόταν μόνη στο σπίτι καθώς ο άντρας της ήταν στη δουλειά.

Στο σημείο βρέθηκε ο ιατροδικαστής για την αυτοψία ενώ θα ακολουθήσει νεκροψία νεκροτομή. Άγνωστα παραμένουν τα αίτια κάτω από τα οποία τυλίχθηκε στις φλόγες η μονοκατοικία και είχε ως αποτέλεσμα να γραφτεί με τα πλέον μελανά χρώματα ο επίλογος στην ζωή της ηλικιωμένης ενώ το ανακριτικό της πυροσβεστικής έχει αναλάβει την σχετική έρευνα .

Πηγή: neakriti

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook