Τραγωδία στο Άργος: Συγκλονίζει η οικογενειακή φωτογραφία με την 11χρονη στην αγκαλιά του αδελφού της | Photos

τραγωδία-στο-άργος-συγκλονίζει-η-οικο-749068

Τίποτα δεν θυμίζει πια την ήρεμη οικογενειακή κατάσταση που βίωνε η άτυχη οικογένεια από το Άργος και είχε φτιάξει με πολύ αγάπη και κόπο, η μητέρα της άτυχης 11χρονής και θετή μητέρα του 26χρονου αγοριού.

Μια εικόνα χίλιες λέξεις λέει η γνωστή ρήση, ωστόσο η συγκεκριμένη φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε πριν από τρία χρόνια στα γενέθλια της μητέρας, δείχνει πραγματικά μια τρυφερή και αγαπημένη οικογένεια.

Μάλιστα, η 8χρονη τότε, Στέλλα κάθεται στην αγκαλιά του μελλονικού δολοφόνου και αυτόχειρα αδελφού της, πριν η μητέρα σβήσει τα κεράκια της.

Το προφίλ της μητέρας του άτυχου κοριτσιού, είναι γεμάτο από οικογενειακές φωτογραφίες, στις οποίες αποθανατίζονται όλα τα μέλη της, σε στιγμές χαλάρωσης και οικογενειακής αγάπης.

Βλέποντας αυτές τις εικόνες κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο νεαρός θα μπορούσε να προβεί σε ένα τέτοιο εγκλήμα σκοτώνοντας την ίδια του την αδερφή και κυνηγώντας την θετή μητέρα του μέσα στο σπίτι, όπου ζούσαν όλοι ευτυχισμένοι.

Οι εικόνες που είναι τραβηγμένες πριν από μερικά χρόνια σε κοινές διακοπές, γενέθλια και στιγμές χαλάρωσης δείχνουν μια οικογένεια αγαπημένη, χωρίς τίποτα να προμηνύει την τραγωδία που θα ακολουθούσε.

Μάλιστα, η μητέρα της Στέλλας, σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες της έχει μέσα και τον 26χρονο γιό του συζύγου της, δείχνοντας έτσι πως δεν υπήρχε απολύτως κανένα πρόβλημα στις μεταξύ τους σχέσεις και ούτε γινόταν κάποια διάκριση μεταξύ των παιδιών.

Κάθε φωτογραφία που έχει ανεβασμένη η άτυχη γυναίκα είναι ξεχωριστή ενώ συγκινητική είναι και η τελευταία ανάρτηση της που αναφέρεται στο παιδί της.

«Στελλίνι μου, ήσουν παιδί όπως έπρεπε αλλά με εντυπωσίαζες με την ωριμότητα του ενηλίκου που επιδείκνυες στις ανάλογες στιγμές. Σε θαύμαζα κρυφά, ήσουν οδηγός μου».

Σε μια άλλη ανάρτηση υπάρχει φωτογραφία κοινή του συζύγου της και πατέρα και των δύο παιδιών, με τη νεκρή, πλέον, κόρη της, στην οποία γράφει: «Με τον έρωτά της, τον πατέρα της, που τον λάτρευε και του το έδειχνε καθημερινά με χίλιους τρόπους».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook