Τραγωδία στην τραγωδία: Kυνήγησε και σκότωσε το φονιά της συζύγου του

τραγωδία-στην-τραγωδία-kυνήγησε-και-σκ-493447

Ανέβασε στο facebook τη φωτογραφία του «Gladiator» Ράσελ Κρόου, εκδικήθηκε και έσπευσε στον τάφο της 33χρονης Ρομπέρτα να το «ομολογήσει» – Ακολούθως παραδόθηκε στην αστυνομία

Μοιάζει με κινηματογραφικό σενάριο, συνέβη ωστόσο στην πραγματικότητα και είχε τραγική κατάληξη για τρεις νέους ανθρώπους. Ένας Ιταλός κυνήγησε και εκτέλεσε τον άνθρωπο που σκότωσε με το αυτοκίνητο τη σύζυγό του και αφού πρώτα ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό τη φωτογραφία του Gladiator, παραδόθηκε στην αστυνομία!

Πρόκειται για μία μοναδική όσο και απίστευτη ιστορία. Ο Ιταλός Gladiator Φάμπιο ντι Λέλο, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το θάνατο της αγαπημένης του Ρομπέρτα Σμαρτζιάζι. Η 33χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της πέρυσι, όταν ο Ίταλο Ντ’ Ελίσα τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του. Ο Ντι Λέλο ορκίστηκε μυστικά να πάρει εκδίκηση. Οργάνωσε πολύ προσεχτικά τις κινήσεις του. Παρακολούθησε τον άνθρωπο που στέρησε τη ζωή της πανέμορφης κοπέλας. Έμαθε τις συνήθειές του. Σε ποια στέκια σύχναζε. Ποιες ώρες. Με ποιους. Όταν βρήκε την ευκαιρία και πήρε το θάρρος για την τελική του απόφαση, έθεσε το σχέδιό του σε εφαρμογή.

Ο Φάμπιο ντι Λέλο και η Ρομπέρτα Σμαρτζιάζι
Ο απαρηγόρητος σύζυγος πήρε έμπνευση από την ιστορία του «Μονομάχου». Ο Ράσελ Κρόου, ο οποίος υποδυόταν τον γνωστό ρόλο, πέρασε δια πυρός και σιδήρου, προκειμένου να εκδικηθεί το θάνατο της γυναίκας του. Το μίσος και η δίψα για εκδίκηση έθρεψε την ψυχή του. Κάπως έτσι αισθάνθηκε και ο Φάμπιο ντι Λέλο. Όπως δήλωσε στους αστυνομικούς μετά την παράδοσή του, δεν θα ησύχαζε, αν δεν έβλεπε το δολοφόνο της συζύγου του νεκρό.

Η φωτογραφία που ανάρτησε στο facebook
Το σκηνικό της εκτέλεσης διαδραματίστηκε μπροστά στο καφέ Vasto, στην πόλη Αμπρούτζο. Εκεί περίμενε τον Ντ’ Ελίσα και αφού τον κυνήγησε, τον πυροβόλησε, προκαλώντας το θάνατό του. Ακολούθως πήγε στον τάφο της συζύγου του και σε εκείνη ομολόγησε πρώτα την εκδίκησή του. Μετά παραδόθηκε στις αρχές και ομολόγησε.

Η Ρομπέρτα Σμαρτζιάζι
Όπως υποστήριξαν οι δικηγόροι του Ντι Λέλο, ο πελάτης του φοβόταν ότι η δικαιοσύνη θα απαλλάξει τον Ντ’ Ελίσα και δεν θα επιδοθεί δικαιοσύνη για το θάνατο της συζύγου του. Ο εισαγγελέας χαρακτήρισε «τραγωδία μέσα στην τραγωδία» την εξέλιξη στη συγκεκριμένη ιστορία, καθώς μετά το θάνατο της 33χρονης γυναίκας, ένας ακόμη νεαρός έχασε τη ζωή του, την ίδια στιγμή που καταστράφηκε εξ ολοκλήρου και η ζωή ενός ακόμα, του συζύγου, ο οποίος αναμένεται να εκτίσει ποινή πολλών χρόνων κάθειρξης.

Ο νεαρός Ίταλο Ντ’ Ελίσα που παρέσυρε την 33χρονη κοπέλα με το όχημά του

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook