Τραγωδία στην Κρήτη… Νεκρός ο πατέρας που μαχαιρώθηκε από τον γιο του

τραγωδία-στην-κρήτη-νεκρός-ο-πατέρας-573849

Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε το περιστατικό που νωρίτερα το βράδυ της Πέμπτης αναστάτωσε μια ολόκληρη γειτονιά στα Καμίνια Ηρακλείου, όταν ο γιος τραυμάτισε με μαχαίρι τον ηλικιωμένο πατέρα του με συνέπεια ο τελευταίος να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς, όπως ανέφερε πηγή ενημέρωσης στο ekriti.gr ο 80χρονος πατέρας υπέκυψε στα τραύματά που του κατάφερε ο γιος του, λίγο μετά τη μεταφορά του στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Εκεί, οι γιατροί έπεσαν κυριολεκτικά πάνω του καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες ωστόσο λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του στην θωρακική χώρα, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η ίδια αστυνομική πηγή, το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο γιος ήταν ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο.

Ο 49χρονος, που έχει ήδη συλληφθεί από την Άμεση Δράση και που είναι γνωστός στις Αρχές καθ’ ότι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, κρατούνταν μέχρι και το πρωί της Πέμπτης στο αυτόφωρο καθώς την Τετάρτη, όπως λένε οι πληροφορίες, ενεπλάκη ξανά σε οικογενειακό επεισόδιο. Το πρωί της Πέμπτης αφέθηκε ελεύθερος και το βράδυ της ίδιας ημέρας σκότωσε τον πατέρα του, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το e-kriti.gr

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου 49χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος 80χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο 49χρονος κατηγορείται ότι χθες το βράδυ με την  χρήση αιχμηρού αντικειμένου τραυμάτισε θανάσιμα τον 80χρονο (έξω  από την οικία τους)

Στο σημείο μετέβησαν, άμεσα αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 49χρονο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.»

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook