Τραγωδία δίχως τέλος: Δεν γνωρίζουν τα παιδιά ότι πνίγηκαν οι γονείς τους

τραγωδία-δίχως-τέλος-δεν-γνωρίζουν-τα-573404

Περιμένουμε ψυχολόγους να μας πουν πώς να το χειριστούμε, λένε συγγενείς που είναι βυθισμένοι στο πένθος μετά το θάνατο των δύο νέων, που έπεσαν στην θάλασσα κι έχασαν τη ζωή τους για να σώσουν τα παιδιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Θρήνος για το Βενιζέλο και την Κατερίνα… Προσπάθησαν να σώσουν τα παιδιά τους και πνίγηκαν! Photos

Η οικογενειακή τραγωδία με την αυτοθυσία των δύο γονιών στην Κρήτη που συγκλονίζει το πανελλήνιο, εξελίχθηκε μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας. Η Κατερίνα έπεσε στη θάλασσα για να σώσει τον 10 χρονο γιο της την ώρα που πνιγόταν. Από πίσω της ακολούθησε και ο Βενιζέλος που ενώ αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στο πόδι του βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει και εκείνος το παιδί του που πνιγόταν μαζί με εκείνο της αγαπημένης του Κατερίνας.

Σύμφωνα με συγγενείς των δύο αδικοχαμένων νέων που μιλούν στο protothema.gr τα παιδιά είναι σοκαρισμέναν ωστόσο όμως δεν γνωρίζουν ακόμα για το θάνατο των γονιών τους…

«Tα παιδάκια της Κατερίνας μας δεν γνωρίζουν ότι η μαμά τους πέθανε. Γνωρίζουν ότι είναι στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση. Δεν έχουμε το κουράγιο να τους πούμε ότι η μαμά τους πέθανε, περιμένουμε τους ψυχολόγους να μας πουν τι να κάνουμε γιατί δεν μας έχει ξανασυμβεί τέτοιο κακό», λέει στο protothema.gr συγγενής της Κατερίνας και προσθέτει: «Φαντάζομαι πως ούτε τα παιδιά του Βενιζέλου πρέπει να γνωρίζουν για το θάνατο του πατέρα τους. Ο άνθρωπος έκανε παρέα με την Κατερίνα μας και γνώριζα λίγα πράγματα για αυτόν. Το βράδυ της Τρίτης είχαν πάρει τα παιδιά μαζί τους για μπάνιο. Την ώρα που που κολυμπούσε το αγοράκι της Κατερίνας με το κοριτσάκι του Βενιζέλου μέσα στη θάλασσα, τα είδαν να πνίγονται και έτρεξαν να τα σώσουν οι γονείς τους. Είδε το γιο της να πνίγεται η Κατερίνα και έτρεξε αμέσως. Οι γονείς της είναι συντετριμένοι οι άνθρωποι, δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε με τα παιδιά, πώς θα το μάθουν τα παιδιά».

Συγγενής του Βενιζέλου Στρατάκη μιλά στο protothema.gr για τον άδικο χαμό των δύο νέων: «Ο Βενιζέλος είχε σοβαρό πρόβλημα με το γόνατό του, πολλά χρόνια τώρα τον ταλαιπωρούσε το πόδι του και για αυτό ο άνθρωπος θα πρέπει να δυσκολεύτηκε πολύ εκείνη την ώρα για να κρατηθεί στην επιφάνεια της θάλασσας, δεν άντεξε και πνίγηκε».

«Mε την Κατερίνα είχε σχέση από όσο ξέρω γιατί ο Βενιζέλος ήταν χωρισμένος με τη γυναίκα του και έπαιρνε τα παιδιά κάποιες φορές μαζί του και τα πήγαινε βόλτα. Έτσι τα πήρε μαζί του και στη θάλασσα με την Κατερίνα και έγινε το κακό», λέει στο protothema.gr o συγγενής του άτυχου 35χρονου.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook