Τραγικό: 13χρονη αυτοκτόνησε, επειδή την κούρεψε ο πατέρας της!

τραγικό-13χρονη-αυτοκτόνησε-επειδή-την-255998

ImageHandler (3)Θλίψη και οργή προκάλεσε στην πόλη Τακόμα των ΗΠΑ η αυτοκτονία της 13χρονης μαθήτριας Izabel Laxamana, την περασμένη Παρασκευή. Η νεαρή κοπέλα πήδηξε από γέφυρα και πέθανε μία μέρα αργότερα.

Μερικές ημέρες πριν την αυτοκτονία της, η 13χρονη είχε τιμωρηθεί από τον πατέρα της, Jef Laxamana, για κάποια πράξη της, που εκείνος δεν ενέκρινε και που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή από την αστυνομία. Ο πατέρας της μαθήτριας της έκοψε τα μαλλιά για να την συνετίσει και κατέγραψε σε βίντεο την σκηνή ενώ τρίτο άτομο, που δεν έχει κατονομαστεί, ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο.

izabelΠαρόλο που η τοπική κοινωνία θεωρεί ότι το προσβλητικό για την μαθήτρια βίντεο, που τώρα έχει κατέβει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την «έσπρωξε» στην αυτοκτονία, η αστυνομία, που ακόμα διεξάγει έρευνα για το θλιβερό περιστατικό, έχει αντίθετη άποψη.

Η Loretta Cool, εκπρόσωπος του τοπικού αστυνομικού τμήματος, δήλωσε, ότι ο πατέρας της μαθήτριας προσπάθησε να συνετίσει την κόρη του, επειδή έκανε πράγματα, που ο ίδιος αποδοκίμαζε και της έκοψε τα μαλλιά για να καταλάβει ότι οι πράξεις της θα έχουν συνέπειες. Σύμφωνα με την αστυνομία η μαθήτρια είχε πολλά θέματα που την απασχολούσαν και η αυτοκτονία της δεν σχετίζεται με το επίμαχο βίντεο.

295E2B0700000578-0-image-a-29_1433480090078Ο θάνατος της έφηβης έχει προκαλέσει συζητήσεις στο διαδίκτυο, για το αν θα πρέπει οι γονείς να τιμωρούν τα παιδιά τους και αν αυτό θα πρέπει να γίνεται σε «δημόσια θέα».

Στο μεταξύ, οι συμμαθητές της 13χρονης έχουν σοκαριστεί από τον θάνατό της και αρκετοί από αυτούς έχουν αναζητήσει βοήθεια σε τοπικές μονάδες ψυχικής υγείας ενώ σύμβουλοι, ακόμα και κληρικοί, έχουν επιστρατευθεί για να στηρίξουν ψυχολογικά, τόσο τους συμμαθητές της άτυχης 13χρονης, όσο και το προσωπικό του σχολείου της

safe_imageprotothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook