Τέλος στο θρίλερ με το πτώμα στην Κρήτη | Στον αγνοούμενο Γιώργο Μπαλτζάκη ανήκει η σωρός

τέλος-στο-θρίλερ-με-το-πτώμα-στην-κρήτη-725732

Με τον χειρότερο τρόπο επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και οι υποψίες της οικογένειας Μπαλτζάκη για τον δικό τους άνθρωπο που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή των Πατελών την Τετάρτη 30 Μαΐου.

Η σορός που εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας σε ρέμα στην Καλλιθέα Ηρακλείου σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, ανήκει τελικά στον άτυχο 74χρονο.

Τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειας του και συγκεκριμένα τα παιδιά του που κλήθηκαν στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου και αναγνώρισαν τον πατέρα τους.

«Πήγαμε στο νεκροτομείο και όντως πρόκειται για τον πατέρα μας. Με τραγικό τρόπο έφυγε από κοντά μας ο δικός μας άνθρωπος τον οποίο τόσο εμείς, η μητέρας μας αλλά και όλοι στο περιβάλλον μας, αναζητούσαμε με μεγάλη αγωνία όλο αυτό το διάστημα.Τέλειωσαν όλα και τώρα πάμε στην αστυνομία για κατάθεση», ανέφερε συντετριμμένος και με τρεμάμενη φωνή στο neakriti.gr ο γιος του εκλιπόντα, Κώστας Μπαλτζάκης.

Όλο αυτό το διάστημα των 2,5 περίπου μηνών οι δικοί του άνθρωποι είχαν κινήσει «γη και ουρανό» για να εντοπίσουν τον «καλόκαρδο» όπως ήταν το παρατσούκλι 74χρονου, για τον οποίο μάλιστα όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα, πόσο ευχάριστος άνθρωπος ήταν και πόσο αγαπητός μέσα στην παρέα.

Τελικά τα μεσάνυχτα δόθηκε τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης με την οικογένεια του να καλείται πλέον να σηκώσει ένα άλλο σταυρό μαρτυρίου, αυτόν του αποχαιρετισμού μία για πάντα του αγαπημένου της ανθρώπου.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook