Τραγικό! Ο Κασιδιάρης έβαλε… κόκκινο φως στη Βουλή για Athens Pride 2018

τραγικό-ο-κασιδιάρης-έβαλε-κόκκινο-φ-700110

Το Athens Pride 2018 είναι γεγονός, με την διοργάνωση που μετρά 14 χρόνια «ζωής». Την διοργάνωση που «φωνάζει» για το αυτονόητο δικαίωμα της ελευθερίας έκφρασης και της ίδιας της Δημοκρατίας. Έννοιες που ο Ηλίας Κασιδιάρης προφανώς αγνοεί.

Όλο και περισσότερος κόσμος συγκεντρώνεται αυτή την ώρα στην πλατεία Συντάγματος για να συμμετάσχει στο 14ο Athens Pride. Με κεντρικό σύνθημα «ΠΑΡΟΥΣΑ» το φετινό Athens Pride εστιάζει στη θηλυκότητα. Όπως βιώνεται κάθε μέρα σε κάθε έκφανσή της.

Κρατώντας μπαλόνια και πλακάτ οι συγκεντρωμένοι λένε «ναι» στο Athens Pride- Φεστιβάλ υπερηφάνειας κι «όχι» σε διακρίσεις και προκαταλήψεις.

Τι κάνει την ίδια στιγμή ο Ηλίας Κασιδιάρης; Βάζει… κόκκινο φωτάκι στην Βουλή! Σε ένα ακόμη παραληρηματικό, σεξιστικό και ομοφοβικό κρεσέντο, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής παραλληλίζει τον ναό της Δημοκρατίας με οίκο ανοχής.

Κι αυτό διότι έχει την δική του, διαφορετική και ομοφοβική άποψη. Βεβαίως ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή έχουμε Δημοκρατία, ο κ. Κασιδιάρης έχει το δικαίωμα να εκφράζει τις απόψεις του και να αναρτά τέτοιες ντροπιαστικές φωτογραφίες. Αλλά τα δικαιώματα για τον ίδιο μοιάζουν να είναι… α λα καρτ.

Δείτε την φωτογραφία που ανήρτησε… περήφανα στο Twitter ο Χρυσαυγίτης βουλευτής για το Athens Pride 2018:

newsit.gr

2 thoughts on “Τραγικό! Ο Κασιδιάρης έβαλε… κόκκινο φως στη Βουλή για Athens Pride 2018

  1. δεν υπαρχει ομορφη ημερα χωρις καταμαυρη νυχτα. Η ελληνικη κοινωνια για να τους εxει δωσει λογο, προφανως χρειαζεται τους κασιδιαριδες της οπως και τη κασιδα και τις κατσαριδες της για να μπορει να κανει συγκρισεις. Η δημοκρατια ειναι μια συνεχης παλη κι οσοι πιστευουν οτι ειναι μια ηρεμη χαρωπη κατασταση, απλα χρειαζεται να ωριμασουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook