Τραγικό: Άφησε την τελευταία του πνοή στα χέρια της συντόφου του | Είχαν συμφωνήσει να παντρευτούν λίγες ώρες πριν

τραγικό-άφησε-την-τελευταία-του-πνοή-σ-452849

Δυσάρεστη κατάληξη είχαν οι διακοπές για τον 55χρονο Μάρτιν Φλούντς και την σύντροφό του Σάλι Μόντρικτα. Ο Μάρτιν κατά τη πτήση τους προς το Λας Βέγκας, κατέρρευσε μέσα στο αεροπλάνο, μπροστά στα έντρομα μάτια 300 επιβατών, και άφησε την τελευταία του πνοή στα χέρι της Σάλι.

Όπως δήλωσε συντετριμμένη η Σάλι, το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστείς μόλις 24 ώρες πριν, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στις ΗΠΑ. Οσο βρίσκονταν στο αεροπλάνο της επιστροφής, ξαφνικά ο Μάρτιν άρχισε να κάνει εμετό και να υποφέρει από φριχτούς πόνους στην πλάτη.

Τι ζευγάρι προγραμμάτιζε να επισκεφθεί το Λας Βέγκας, το Λος Άντζελες και τη Φλόριντα,

« Ένιωθα μουδιασμένη… Δεν μπορούσα να το πιστέψω και ένιωθα ότι έβλεπα κάποιον άλλο να πεθαίνει. Αυτό ήταν το χειρότερο πράγμα. 300 άνθρωποι τον έβλεπαν να πεθαίνει. Είχα το κεφάλι του στα χέρια. Προσπαθούσε να με απομακρύνει, αλλά δεν τον άφηνα. Τον κρατούσα με τέτοιο τρόπο να με κοιτάζει και τον ρωτούσα αν αισθανόταν καλά. Μου είπε ότι ήταν μια χαρά και πέθανε. Δύο γιατροί τον μετέφεραν στο πίσω μέρος του αεροπλάνου όσο πιο γρήγορα μπορούσαν» είπε η Σάλι.

Αν και ο πιλότος άλλαξε την πορεία και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο πιο κοντινό αεροδρόμιο, στον Καναδά, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή μέχρι να προσγειωθεί το αεροσκάφος.

Από τη νεκροψία οι γιατροί διαπίστωσαν πως ένας όγκος 15 εκατοστών μπλόκαρε το έντερο του 55χρονου.

Πηγή: topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook