Τραγικός θάνατος για αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ | Τον παρέσυρε αυτοκίνητο

τραγικός-θάνατος-για-αστυνομικό-της-ο-176642

dias1Τραγική ήταν η κατάληξη για τον 33χρονο αστυνομικό της Ομάδας ΔΙΑΣ αργά το βράδυ της Τρίτης παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο, δείτε εδώ,  στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας (στο ύψος των ΙΚΕΑ) κοντά στο Αιγάλεω κατά τη διάρκεια ελέγχου.

Ο 33χρονος που ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός βρέφους έξι μηνών και με καταγωγή από το Γύθειο, μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και κατέληξε.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο 33χρονος μαζί με άλλους δύο συναδέλφους του -όλοι τους μέλη της Ομάδας ΔΙΑΣ του Πειραιά- σταμάτησαν ένα όχημα για έλεγχο. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ένα διερχόμενο ΙΧ τον παρέσυρε, με αποτέλεσμα ο 33χρονος να εκτιναχθεί στην αριστερή λωρίδα όπου φέρεται να τον χτύπησε και δεύτερο αυτοκίνητο.

Η κυκλοφορία στην Ε.Ο. διεκόπη, με αποτέλεσμα το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να καθυστερήσει να προσεγγίσει το σημείο περίπου 20 λεπτά.

Οταν ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ έφτασε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας φέρεται να ήταν ήδη αργά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, τα ζωτικά του όργανα δεν λειτουργούσαν, οι κόρες των ματιών του δεν ανταποκρίνονταν και βρισκόταν σε τεχνική υποστήριξη καθώς δεν είχε αναπνοή. Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για κακώσεις στο κεφάλι, τον θώρακα και ενδεχομένως την κοιλιακή χώρα και τη λεκάνη, ωστόσο προτεραιότητα των ιατρών ήταν να τον επαναφέρουν καθώς η καρδιά του δεν είχε χτύπους. Στις 12.35, μετά από 40 περίπου λεπτά στην ανάληψη, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Έξω από το νοσοκομείο συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 20 συνάδελφοί του οι οποίοι σοκαρίστηκαν και βυθίστηκαν στο πένθος με την είδηση του θανάτου του.

Για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook