Τραγική ιστορία: Νεαρό ζευγάρι σκοτώθηκε σε τροχαίο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

τραγική-ιστορία-νεαρό-ζευγάρι-σκοτώθ-333909

Ένα ερωτευμένο ζευγάρι στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, φαίνεται ότι ήταν γραφτό να είναι μαζί στη ζωή και στον θάνατο – Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ένα τροχαίο δυστύχημα στάθηκε η αιτία να κοπεί το νήμα της ζωής των δύο νέων

Ο 21χρονος Daniel Amos και η σύζυγός του, η 20χρονη Kayla Amos, είχαν παντρευτεί τον περασμένο Αύγουστο, καθώς ήταν πολύ ερωτευμένοι και δεν άκουσαν τις συμβουλές των δικών τους ανθρώπων «να περιμένουν αφού είναι ακόμα νέοι για δεσμεύσεις».

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που γιορτάζουν οι ερωτευμένοι σε όλο τον κόσμο, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στους δύο νέους. Το αυτοκίνητό τους, ένα Honda, συγκρούστηκε με ένα Toyota, που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου ενώ ένα τρίτο αυτοκίνητο χτύπησε στη συνέχεια τα δύο οχήματα. Μετά την σφοδρή σύγκρουση ο νεαρός άντρας ξεψύχησε επί τόπου ενώ η 20χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έχασε την μάχη για την ζωή την επόμενη ημέρα.

Ο πάστορας Daniel Palmer, που γνώριζε το άτυχο ζευγάρι, δήλωσε στην εφημερίδα Capital Gazette: «Ήταν γραφτό να είναι μαζί. Όλοι εμείς οι μεγαλύτεροι τους συμβουλεύαμε να περιμένουν επειδή ήταν πολύ νέοι. Αποδείχθηκε ότι κάναμε λάθος».

Ο οδηγός του Toyota μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα ενώ ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά και δεν νοσηλεύτηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία κανείς από τους οδηγούς δεν βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, ούτε οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook