Τραγική ειρωνεία… Επέζησε από την επίθεση στη Βοστόνη και σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Ντουμπάι

τραγική-ειρωνεία-επέζησε-από-την-επί-341788

Η Βικτόρια Μαγκράθ έγινε σύμβολο επιβίωσης μετά την επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης τον Απρίλιο του 2013 – Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 23 ετών, μαζί με τη συμφοιτήτριά της Πρισίλα Πέρες Τόρες

Τον Απρίλιο του 2013, οι ΗΠΑ έζησαν τον απόλυτο τρόμο. Σε μία από τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες πόλεις, τη Βοστόνη, τρεις άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο και άλλοι 264 τραυματίστηκαν, πολλοί εκ των οποίων σοβαρά, όταν τα αδέλφια από την Τσετσενία, Ταμερλάν και Ντζοκχέρ Τσαρνάεφ, τοποθέτησαν βόμβα μεγάλης ισχύος ανάμεσα στο πλήθος που παρακολουθούσε τον Μαραθώνιο της Βοστόνης.

Ανάμεσα σε εκείνους που επέζησαν, παρ’ ότι βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από την έκρηξη, ήταν η Βικτόρια Μαγκράθ. Ήταν η κοπέλα, η φωτογραφία της οποίας είχε κάνει το γύρο του κόσμου, όντας αγκαλιά σε έναν πυροσβέστη, που την κουβαλούσε αιμόφυρτη μακριά από το μακελειό που είχε προηγηθεί.

Η Βικτόρια Μακγκράθ επέζησε και έγινε ένα από τα σύμβολα αισιοδοξίας στις ΗΠΑ. Σχεδόν τρία χρόνια μετά, η μοίρα την οδήγησε στο Ντουμπάι. Τραγική ειρωνεία… καθώς η νεαρή κοπέλα, που στάθηκε όρθια μετά από ένα τόσο μεγάλο σοκ, έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στην αραβική πόλη, αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη γενέτειρά της, αλλά και τον τόπο που προφανώς τη στοίχειωνε από τις 15 Απριλίου του 2013.

usa-viktoria2Η Βικτόρια Μαγκράθ είχε ταξιδέψει για προσωπικούς λόγους μαζί με συμφοιτήτριά της, Πρισίλα Πέρες Τόρες στο Ντουμπάι. Οι δύο νεαρές γυναίκες υπέστησαν πολλαπλά τραύματα και ως εκ τούτου δεν κατέστη δυνατό να κρατηθούν στη ζωή. Ο Βικτόρια Μαγκράθ ήταν 20 ετών όταν έπεσε θύμα της επίθεσης των Τσετσένων και 23 ετών όταν την Κυριακή έχασε τη ζωή της στο Ντουμπάι.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook