«Τρίποντο» ο Πλατανιάς στο Παγκρήτιο!

τρίποντο-ο-πλατανιάς-στο-παγκρήτιο-166011

PLATANIASΜε θρίαμβο συνδύασε ο Πλατανιάς την πρώτη του νίκη στη Σούπερ Λιγκ, διαλύοντας τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο με σκορ 3-0! Οι «ερυθρόλευκοι», καθαρά, απόλυτα δίκαια και με σχετικά αρκετή ευκολία έφτασαν στο «τρίποντο» και έχουν κάθε λόγο να ατενίζουν με μεγάλη αισιοδοξία τη συνέχεια!

Ο Πλατανιάς κέρδισε ουσιαστικά κατά κράτος αφού σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν απειλήθηκε. Σημαντικό για τη συνέχεια ήταν το γκολ του κορυφαίου για τη χανιώτικη ομάδα, Θανάση Τσουράκη, στο 5ο λεπτό, αφού τα πράγματα, σε συνδυασμό με την πολύ κακή εμφάνιση του Εργοτέλη, έγιναν πιο απλά.

Το 2-0, που «κλείδωσε» τη νίκη για τον Πλατανιά πέτυχε ο Τζίλβαν στο 48′ ύστερα από ασίστ του Τσουράκη ενώ το… κερασάκι στην τούρτα της μεγάλης νίκης, έβαλε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τόρες.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

5′ (0-1) Ο Τζίλβαν πασάρει για τον Τσουράκη που με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής δίνει το προβάδισμα στον Πλατανιά.

21′ Σουτ από τον Γιουσούφ, η μπάλα βρίσκει την εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού του Ολιμπά και καταλήγει άουτ.

22′ Αμαρκάριστος πάλι εκτός περιοχής ο Τσουράκης, σουτάρει, με την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από τα δοκάρια του Τσέρνι.

36′ Σουτ του Τόρες, ο Τσέρνι χάνει τη μπάλα καθώς δεν μπορεί να μπλοκάρει, ο Τσουράκης δεν μπορεί να σκοράρει εν συνεχεία.

37′ Σουτ από τον Γιουσούφ, διώχνει σε κόρνερ επιτυχημένα ο Ολιμπά.

45’+ Ψηλοκρεμαστό σουτ από τον Αγκιλέρα, καταλήγει άουτ.

48′ (0-2) Ο Τσουράκης κερδίζει τη μπάλα μετά το λάθος του Σαϊνατί, γυρίζοντας για τον Τζίλβαν που σε κενή εστία πλασάρει, αυξάνοντας το προβάδισμα για τον Πλατανιά.

52′ Φάουλ από τον Μαχαμάτ η μπάλα βρίσκει στο τείχος των παικτών του Εργοτέλη και καταλήγει κόρνερ.

53′ Κόρνερ από τον Μενδρινό, κεφαλιά από τον Κουλιμπαλί καταλήγει ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του Τσέρνι.

87′ Σουτ Τζανακάκη, άουτ.

90’+ (0-3) Ο Τόρες με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα, παρά την προσπάθεια του Τσέρνι, στα δίχτυα του.

Εργοτέλης (Παύλος Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Τζανακάκης, Πίτσος (80′ Κούρεζ), Κοζορώνης, Καζναφέρης (37′ Νόσκοβιτς), Βλαχοδήμος, Μπογκντάνοφ, Γιουσούφ, Παντελάκης, Χαλκιαδάκης (68′ Λεονάρντο), Σαϊνάτι.

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Νέπλιακ, Μπανανά, Ιτούα, Αγκιλέρα, Μαχαμάτ, Μενδρινός (83′ Μιλούνοβιτς), Τζίλβαν (72′ Ζαραδούκας), Τσουράκης (88′ Γουνδουλάκης), Τόρες.

Πάγκος: Κοκκαλάς, Γουνδουλάκης, Ναζλίδης, Αποστολόπουλος, Δημήτρης.

Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Χαρίσης (Δυτικής Αττικής).

4ος διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)

Κίτρινες κάρτες: Πίτσος – Τζίλβαν, Νέπλιακ

Πηγή: athlitiko.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook