Τρία χρόνια από την εισβολή των ΜΑΤ στην ΕΡΤ | Video

τρία-χρόνια-από-την-εισβολή-των-ματ-στη-453739

Ανακοίνωση για την επέτειο της 7ης Νοεμβρίου 2013, όταν τα ΜΑΤ εισέβαλαν στην ΕΡΤ, εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού, ΠΟΣΠΕΡΤ.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για μία ημέρα, η οποία θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη γιατί «δεν είναι τα ΜΑΤ που εισέβαλαν και κατέλαβαν το Ραδιομέγαρο και οι συλλήψεις που έγιναν, είναι άλλη μία ημέρα κατάλυσης της Δημοκρατίας, φίμωση της ελευθεροφωνίας, καταστολή της αξιοπρέπειας και απαξίωση της αγωνιζόμενης κοινωνίας».

Η ΠΟΣΠΕΡΤ σημειώνει ότι στις 7 Νοέμβρη του 2013 επαναπροσδιορίστηκε ο αγώνας με αλληλέγγυους, κινήματα, σωματεία, με την κοινωνία και σταθερά οράματα, ανοίγοντας κόντρα σε όλους την ERTOPEN ως άμεση συνέχεια του Ραδιομεγάρου, ενώ υπογραμμίζει τον πόλεμο που δέχεται μέχρι σήμερα η λειτουργία της ERTOPEN. Τέλος, αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι δεν σβήνουν τη φλόγα και τη δυναμική που είχαν και έχουν για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, για ισονομία και δικαιοσύνη, αξίες που είναι ζητούμενο για τη σημερινή εποχή και οι οποίες ούτε εκχωρούνται, ούτε αναθέτονται.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook