Τρία χρόνια αποκλεισμός στους Μογγόλους προπονητές που έκαναν στριπτίζ

τρία-χρόνια-αποκλεισμός-στους-μογγόλ-430321

Λίγο πριν πέσει η αυλαία των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, μία από τις σκηνές που δύσκολα θα ξεχαστούν ήταν η απίστευτη διαμαρτυρία των προπονητών της ομάδας ελευθέρας πάλης της Μογγολίας.

Στο μικρό τελικό των 65 κιλών μεταξύ του Μογγόλου Γκαντζορίγκ και του Ουζμπέκου Ναβρούζοφ, έξι δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο Γκαντζορίκ πήρε πόντο και προηγήθηκε με 7-6.

Παλαιστής και προπονητές άρχισαν να πανηγυρίζουν θεωρώντας ότι το ματς τελείωσε και τιμωρήθηκαν με ποινή ενός πόντου, κι όταν το αντιλήφθηκαν οι προπονητές ως ένδειξη διαμαρτυρίας έβγαλαν τα παπούτσια τους και τα πέταξαν στους κριτές ενώ ένας εξ αυτών έκανε κανονικό στριπτίζ μένοντας μόνο με το εσώρουχο.

Ακριβώς ένα μήνα μετά από αυτό το περιστατικό η Διεθνής Ομοσπονδία Πάλης ανακοίνωσε ότι ο Τσερεενμπατάρ Τσογκμπαγιάρ κι ο Μπαϊμπαριντσέν Μπαγιαράα (οι δύο προπονητές) αποκλείονται από κάθε διεθνή διοργάνωση για την επόμενη τριετία.

Πάντως οι… θερμόαιμοι Μογγόλοι θα έχουν την ευκαιρία να κοουτσάρουν ξανά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε νέα… επίδειξη.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook