Τρία διεθνή βραβεία για τα Χανιώτικα κρασιά Καραβιτάκη

τρία-διεθνή-βραβεία-για-τα-χανιώτικα-κ-226889

karavitakisΌλο και καλύτερα φαίνεται να τα πηγαίνουν τα χανιώτικα κρασιά στους διεθνείς διαγωνισμούς αποδεικνύοντας έτσι την αξία και την ποιότητά τους. Αυτή τη φορά το Οινοποιείο Καραβιτάκη κατέκτησε τρία διεθνή βραβεία, τα οποία έρχονται σαν συνέχεια της περυσινής βράβευσης στον διαγωνισμό Asia Wine Trophy. Τότε, είχαν βραβευτεί τα κρασιά Μικρός Πρίγκιπας Λευκός και Μικρός Πρίγκιπας Ερυθρός.

Λίγους μήνες μετά, ήρθαν τρία ακόμα μετάλλια στο διεθνή διαγωνισμό Berlin Wine Trophy που έγινε στο Βερολίνο: Ένα χρυσό για το Κρασί 3 Κλίματα Ερυθρός 2011 που είναι Blend των ποικιλιών Sangiovese, Cabernet Sauvignon και Merlot, ενώ ακολούθησαν 2 μετάλλια στον Διαγωνισμό Greek Wine Trophy που διεξήχθη στην Γερμανία.

gwp-Gold-2015-enΤο πρώτο μετάλλιο ήταν Χρυσό και αφορούσε στο Κρασί Κοτσιφάλι – Merlot Καραβιτάκης 2012.

Πρόκειται για ένα κρασί που μόλις κυκλοφόρησε, κάνοντας με την βράβευσή του, την καλύτερη αρχή στην Ελληνική αγορά.

gwp-Silver-2015Το δεύτερο μετάλλιο στον ίδιο διαγωνισμό ήταν ασημένιο και αφορά στο κρασί με όνομα 3 Κλίματα Λευκός 2014 το οποίο οινοποιείται από την Κρητική Ποικιλία Βιδιανό.

Το βιδιανό είναι από τα ανερχόμενα αστέρια της Κρητικής Οινοποιείας, μία αμιγώς κρητική ποικιλία που έχει πολύ μεγάλη ανταπόκριση στους διεθνείς διαγωνισμούς.

Τα κρητικά και δη τα χανιώτικα κρασιά, δίνουν έτσι δυναμικό παρών θέτοντας γερές βάσεις για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον.Medaille BerlinWeinTrophy 2015 Gold

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook