Τρέμη-Ευαγγελάτος στο κεντρικό δελτίο του MEGA

τρέμη-ευαγγελάτος-στο-κεντρικό-δελτί-201060

newmegaΝέο δελτίο ειδήσεων θα βγάλει αυτή τη Δευτέρα το MEGA με μία… παλιά γνώριμη. Το βράδυ της Πέμπτης, όπως γράφει σήμερα το zappit, το διοικητικό συμβούλιο του Mega κάλεσε την Όλγα Τρέμη να επιστρέψει στην παρουσίαση του δελτίου, αναθέτοντάς της και τα καθήκοντα της συμβούλου ενημέρωσης.

Παράλληλα, πρότεινε στον Νίκο Ευγαγγελάτο να αναλάβει μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη τον σχολιασμό της πολιτικής επικαιρότητας. Το νέο σχήμα θα βγει στον αέρα από τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου στις 20:00.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Όλγα Τρέμη και ο Νίκος Ευαγγελάτος θα παρουσιάσουν μια σειρά από εκπομπές κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ενώ οι δυο τους μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη θα σηκώσουν το βάρος της κεντρικής εκλογικής βραδιάς.

Οσο για τη Μαρία Σαράφογλου, θα συνεχίσει με την παρουσίαση των δελτίων του Σαββατοκύριακου.

Την εξέλιξη αυτή σχολίασε μέσα από δημοσίευση και ο ιστότοπος aixmi.gr, που ανήκει στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, πρώην διευθυντή ειδήσεων του στο Mega. Στο άρθρο που αναρτήθηκε, μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα εξής: «οι τρίμηνες ωδίνες στον Ενημερωτικό Τομέα του Μega οδήγησαν σε γέννα του… παρελθόντος! Οι εκδότες του αποφάσισαν να γυρίσουν το ρολόι πίσω και να αναθέσουν την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου στην Όλγα Τρέμη από την προσεχή Δευτέρα».

«Η επιλογή αυτή υπήρξε αποτέλεσμα επώδυνου συμβιβασμού, καθώς ο Φώτης Μπόμπολας προσπαθούσε ήδη από τον περασμένο Ιούλιο να επιβάλει την Όλγα Τρέμη ως διευθύντρια Ειδήσεων -κίνηση με την οποία δε συμφωνούσαν οι άλλοι μέτοχοι», σημειώνεται ακόμη.

Πηγή: protothema.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook