Τράβηξε την κουκούλα και είδε το πρόσωπο του βιαστή της | Την έσωσε η 4χρονη κόρη της

τράβηξε-την-κουκούλα-και-είδε-το-πρόσω-269349

Απίστευτες καταστάσεις έζησαν μια 51χρονη γυναίκα και η τετράχρονη κόρη της, όταν ένας άγνωστος άντρας φορώντας κουκούλα, μπήκε στο σπίτι τους στο Παλαιοχώρι Γαστούνης με σκοπό να βιάσει την 51χρονη, όμως μια κραυγή της κόρης της, άλλαξε τα πάντα.

Περίπου στις 22:15 το βράδυ της Παρασκευής (17-07-2015), ο δράστης κρατώντας ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο μπήκε στο σπίτι της 51χρονης στη Φτελιά Παλαιοχωρίου, απο ανοιχτή πόρτα. Με την απειλή του όπλου ζήτησε από την 51χρονη να γδυθεί με σκοπό να τη βιάσει.

Εκείνη την ώρα μπήκε στο δωμάτιο η τετράχρονη κόρη της γυναίκας που φώναξε δυνατά «άσε τη μαμά μου». Ο δράστης που νόμιζε πως η γυναίκα ήταν μόνη στο σπίτι, τα έχασε και αιφνιδιάστηκε. Η 51χρονη άρπαξε ένα κομμάτι μάρμαρο που βρισκόταν στο πάτωμα και χτύπησε το δράστη, ενώ παράλληλα τον δάγκωσε.

Αυτός έχασε τον έλεγχο του όπλου που εκπυρσοκρότησε μέσα στο σπίτι, χωρίς να τραυματίσει κάποιον. Η γυναίκα εκμεταλλευόμενη τον πανικό του δράστη, κατάφερε να τραβήξει την κουκούλα του δράστη και να αποκαλυφθεί το πρόσωπό του.

Όπως αντιλήφθηκε η γυναίκα ο συγκεκριμένος άντρας νωρίτερα το ίδιο απόγευμα περίμενε με ΙΧ κοντά στο σπίτι της και αναζητούσε την πρώην σύζυγό της. Οι Αρχές εξετάζουν προσεκτικά την υπόθεση για τον εντοπισμό του δράστη αλλά και για τα κίνητρά του.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook