Το video με τα μπινελίκια στους εφοριακούς του ΣΔΟΕ στο πανηγύρι

το-video-με-τα-μπινελίκια-στους-εφοριακούς-252353

Ένα βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τις σκηνές άγριου προπηλακισμού των εφοριακών από πολίτες σε πανηγύρι στη Ρόδο, ένα περιστατικό που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με τις απίστευτες δικαιολογίες πολιτών και καταστηματαρχών απέναντι στα κλιμάκια.

Το απίστευτο συμβάν έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο πανηγύρι στο χωριό Μαριτσά στη Ρόδο, όταν μία ομάδα τριών εφοριακών με τη συνοδεία αστυνομικών άρχισαν να πραγματοποιούν ελέγχους ως όφειλαν και όπου εντόπιζαν παραβάσεις, βεβαίωναν πρόστιμα.

Τόσο στον κόσμο όσο και στους εμπόρους στο πανηγύρι αυτό όμως δεν άρεσε, να κάνει κάποιος τη δουλειά του και να βεβαιώνει πρόστιμα όπου δεν υπάρχει νομιμότητα.

Άρχισαν λοιπόν να τους πλησιάζουν τους τρεις εφοριακούς, να τους βρίζουν, να τους προπηλακίζουν. «Σηκωθείτε να φύγετε, άει στο διάολο» τους φώναζαν. Αφού έχουν εντολή να γράψουν τους μεροκαματιάρηδες, αυτοί κατέστρεψαν τη χώρα».

Κατά τους πολίτες λοιπόν στη Ρόδο όποιος κάνει ελέγχους καταστρέφει τη χώρα και από τους ελέγχους πρέπει να εξαιρούνται οι μεροκαματιάρηδες.

Και το σκηνικό συνεχίστηκε! «Εδώ είναι το κεντρικό πανηγύρι πες τους, να τους σπάσουμε όλοι μαζί στο ξύλο να φύγουνε ρε, ας σκορπιστούν να φύγουν ρε οι μ@λ@κες». Σας πληρώνουμε εμείς αλήτες, λαμόγια, λαμόγια, χαμούρα’.

Το περιστατικό έληξε τότε με την παρέμβαση της Αστυνομίας, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης προειδοποίησε τους πάντες πως όποιοι κάνουν τσαμπουκάδες θα βρίσκονται συνέχεια στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook