Το Tripadvisor καθιερώνει τώρα και τις κριτικές σε αεροπορικές εταιρείες

το-tripadvisor-καθιερώνει-τώρα-και-τις-κριτικές-324827

Το TripAdvisor προσκαλεί τους χρήστες να βαθμολογήσουν τις αεροπορικές εταιρείες τους, και μάλιστα έχει δημιουργήσει μια σελίδα με συμβουλές για το τι πρέπει να συμπεριληφθεί σε αυτή την ενότητα.

Ένας εκπρόσωπος του γίγαντα των ταξιδιωτικών κριτικών αναφέρει ότι δοκιμάζει ένα «νέο σχεδιασμό και χαρακτηριστικά» για τη σελίδα της υποβολής βαθμολογία στην αεροπορική εταιρεία. Οι συμβουλές για τις «κριτικές Airline στο TripAdvisor« τονίζουν ότι οι χρήστες θα πρέπει να βαθμολογήσουν πτήση μόνο των τελευταίοων 12 μηνών και οι πληροφορίες θα πρέπει να είναι σχετικές με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των αεροπορικών εταιρειών.

Αυτό που δεν θα πρέπει να υποβάλλουν είναι οτιδήποτε σχετικό με ταξιδιωτικούς πράκτορες ή ΟΤΑ, ή σχόλιο για άλλα στοιχεία του ταξιδιού, τα οποία θα μπορούσαν να συζητηθούν στο TripAdvisor Air Travel Forum.

Το TripAdvisor – Αεροπορική Κριτικές διατίθεται προς το παρόν μόνο στην αγγλική γλώσσα στις ιστοσελίδες της, αλλά η υπηρεσία θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε άλλες γλώσσες. Η εταιρεία εμφάνισε επίσης έναν οδηγό για τις αεροπορικές εταιρείες που θέλουν να προωθηθούν οι ίδιες μέσω του TripAdvisor και παρέχει οδηγίες για το πώς να πάρουν μια δωρεάν προβολή.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook