Το Santa Run επισκέφθηκε το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων | Photos

το-santa-run-επισκέφθηκε-το-δημοτικό-γηροκομε-471399

Με πολλά χαμόγελα και τραγούδια οι Άη Βασίληδες του Santa Run επισκέφθηκαν το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων.

Σε σχετική τους ανακοίνωση αναφέρουν:

Όταν λέμε ότι το Santa Run κάνει τον καθένα από εμάς που συμμετέχει στη διοργάνωση, ιδιαίτερα ως εθελοντής, καλύτερο άνθρωπο, το πιστεύουμε και το εννοούμε.

dsz_1703dsz_1716

Η πιο μεγάλη ανταμοιβή για την πιο μεγάλη γιορτή της αλληλεγγύης είναι αυτό το μοναδικό και πολύτιμο αίσθημα ότι προσφέρουμε σε όσους το έχουν ανάγκη.

Αυτό ήταν και θα είναι η κινητήρια δύναμη για τη γιορτή που απολαμβάνουμε, όχι μόνο τη μέρα του Santa Run Χανιά, αλλά κάθε μέρα δράσης και προετοιμασίας.dsz_1740dsz_1752

Αυτή τη φορά, τη χαρά μας μοίρασαν απλόχερα, χθες Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης, οι τρόφιμοι του Δημοτικού Γηροκομείου. Τα ξωτικά της Red Action Team δεν έχουν λόγια να τους ευχαριστήσουν. Βρέθηκαν εκεί νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, μαζί με τους μουσικούς Παντελή Κιάσσο, Στέλιο Ηλιάδη και Γιούλη Κατσιμπίρη, τραγούδησαν και χόρεψαν με την καρδιά τους. Μπήκαν σε όλα τα δωμάτια, μίλησαν με όλους τους ηλικιωμένους, μοίρασαν μπαλόνια και κεράσματα σε όλους, προσφορά από το Σύλλογο Γυναικών Χαλέπας «Οι γειτόνισσες».dsz_1770dsz_1773

Απόλαυσαν το κέρασμα του κυρίου Μανώλη, που υποδέχεται όλους τους επισκέπτες από το δωμάτιο 1, σιγοτραγούδησαν μαζί με την παλιά λυράρισσα Ασπασία Παπαδάκη, το τραγούδισμά της ξεσηκώνει θύελλα συναισθημάτων. Η ευχαρίστησή και το «ευχαριστώ» μας μαζί θα είναι να ξαναέρθουμε κοντά σας, για να απολαύσουμε την ειλικρινή χαρά που νιώθετε και μας προσφέρετε.

Αυτο είνα το Santa Run τελικά, ανταλλαγή χαράς.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook