Το Minoa Palace στα Χανιά στα 10 καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία δίπλα στο κύμα

το-minoa-palace-στα-χανιά-στα-10-καλύτερα-ελληνικά-318221

Τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα δίπλα στη θάλασσα αναδεικνύει σε πρόσφατο δημοσίευμα η βρετανική εφημερίδα Telegraph

Τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία, όπως δημοσιεύει το tornosnews.gr, βρίσκονται στα πιο γνωστά ελληνικά νησιά, 3 εκ των οποίων στην Κέρκυρα, 2 στην Κρήτη, Χανιά και Άγιο Νικόλαο, κι από ένα σε Ρόδο, Μύκονο, Σκιάθο, Ύδρα και Πάρο.

Δείτε τα…

1. Lindos Blu, Ρόδος

Μπουτίκ, πεντάστερο ξενοδοχείο αποκλειστικά για ενηλίκους, με διακόσμηση μίνιμαλ. Διαθέτει μόνο 74 δωμάτια δίνοντας την αίσθηση διακοπών απομόνωσης. Διαθέτει ακόμα σπα με εσωτερική πισίνα, 2 εξωτερικές, και ταράτσα με ξαπλώστρες και τζακούζι.

Lindos Blu

2. Mykonos Grand, Μύκονος

Μέλος των Small Luxury Hotels of the World. Ανακαινίστηκε πλήρως το 2015. Βρίσκεται λίγο πιο μετά από την απομονωμένη παραλία του Αγίου Ιωάννη και 4,3 χλμ. νοτιοδυτικά της Χώρας. Θέα στη Δήλο και τη Ρήνεια με εξαιρετικό ηλιοβασίλεμα.

Mykonos Grand

3. Delfinia, Κέρκυρα

Μεγάλο resort με κήπους που οδηγούν στην βοτσαλωτή παραλία, όπου υπάρχουν ομπρέλες σε στυλ τροπικού νησιού διαθέσιμες για τους επισκέπτες. Βρίσκεται στο βόρειο άκρο των Μωραϊτικών, στις ανατολικές ακτές της Κέρκυρας, διαθέτει εγκαταστάσεις όπως γήπεδα τένις και αντίστοιχες για θαλάσσια σπορ. Παιδότοπος και προγράμματα για παιδιά.

Delfinia Corfu

4. Atrium, Σκιάθος

Τετράστερο resort στην παραλία Αγίας Παρασκευής. Διαθέτει δωμάτια, σουίτες και μεζονέτες. Στη διοίκηση συνεχίζει να βρίσκεται η οικογένεια αρχιτεκτόνων που το σχεδίασε. Εγκαταστάσεις όπως δύο πισίνες, μεγάλοι χώροι ανάπαυσης και θέα στη θάλασσα.

Atrium, Skiathos

5. Kontokali Bay Spa and Resort, Κέρκυρα

Βρίσκεται ανάμεσα σε 2 αμμουδιές, διαθέτει μεγάλη πισίνα με αλμυρό νερό, ξαπλώστες για την παραλία, ένα σπα με εσωτερική πισίνα και γυμναστήριο αλλά και δυνατότητα για θαλάσσια σπορ.

Kontolaki Bay

6. St Nicholas Bay, Κρήτη

Θέα στον Κόλπο Μιραμπέλου, κατασκευασμένο από πέτρα με αμμουδιά η οποία καταλήγει σε ένα μικρό λιμανάκι. Μπαρ, πλήρες πρόγραμμα θαλάσσιων σπορ, σχολή καταδύσεων και σκάφος θαλάσσης 34 ποδιών προς ενοικίαση.

St Nicholas Bay Resort

7. Four Seasons Luxury Suites, Ύδρα

Μπουτίκ ξενοδοχείο με 6 σουίτες σε μια από τις καλύτερες παραλίες της Ύδρας. Προσφέρει γαλήνη, θεωρείται ρομαντικό καταφύγιο και ιδιαίτερα δημοφιλές για γαμήλια πάρτι. Στο εστιατόριο παίζουν τζαζ μουσικές ενώ στην παραλία βρίσκονται ξαπλώστρες.

Four Seasons Luxury Suites, Hydra

8. Delfino Blu, Κέρκυρα

Στο βόρειο άκρο του Αγίου Στεφάνου, το ξενοδοχείο έχει θέα στο Μαθράκι και τους Οθωνούς. Είναι ένα σύγχρονο, απομονωμένο μπουτίκ ξενοδοχείο, που προτιμούν τα νεαρά ζευγάρια για γαμήλιες δεξιώσεις. Η πισίνα στην ταράτσα του έχει θέα στα καλύτερα σημεία της αμμουδιάς με το beach bar του ξενοδοχείου.

Delfino Blu, Corfu

9. Minoa Palace, Χανιά, Κρήτη

Οι επισκέπτες έχουν άμεση πρόσβαση στη βόρεια παραλία, η οποία ενδείκνυται για σερφινγκ. Μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε 14 κατηγορίες δωματίων, με θέα στα βουνά ή στη θάλασσα, μπανγκαλόου με ιδιωτικές πισίνες και τη Suite 301 με τη μεγάλη βεράντα που έχει θέα στους Αγίους Θεοδώρους. Πολυτελές σπα.

Minoa Palace Crete

10. Golden Beach, Πάρος

Διακριτικό ξενοδοχείο, σε μια από τις πιο μεγάλες αμμουδιές του νησιού που αποτελεί τη μέκκα των σέρφερ. Το στυλ του ξενοδοχείου θυμίζει Κυκλάδες με στοιχεία κήπου. Δημοφιλές για γαμήλιες δεξιώσεις.

Golden Beach, Paros

 zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook