Το «Ύστατο Χαίρε» στον Χανιώτη δημοσιογράφο Νίκο Γρυλλάκη στον Αλίκαμπο | Photos

το-ύστατο-χαίρε-στον-χανιώτη-δημοσι-669482

Το «ύστατο χαίρε» σε γενικό πένθος είπαν το απόγευμα της Δευτέρας στον δημοσιογράφο Νίκο Γρυλλάκη συγγενείς, φίλοι, η δημοσιογραφική οικογένεια και οι συγχωριανοί του στον Αλίκαμπο Χανίων όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία.

« Ο Νίκος Γρυλλάκης ήταν δημοσιογράφος με όλη την έννοια της λέξης. Εμβριθής, αντικειμενικός, εργατικός», δήλωσε για τον εκλιπόντα ο βουλευτής Αντώνης Μπαλωμενάκης. «Η γη του Αποκόρωνα δέχεται σήμερα τον Νίκο Γρυλλάκη. Είναι κρίμα, έφυγε σε νεαρή ηλικία είχε ακόμα πολλά να προσφέρει», επεσήμανε από την πλευρά της η βουλευτής Βάλια Βαγιωνάκη.

«Δύσκολη ημέρα για όλους μας. Ο Νίκος “έφυγε”. Η αίθουσα σύνταξης είναι άδεια, η ΕΡΤ ορφάνεψε», ανέφερε η δημοσιογράφος Χρύσα Παπασταύρου.

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος ήταν αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για τις ανάγκες του ιερού ναού Αγίου Ιωάννη στο χωριό Αλίκαμπος. O Νίκος Γρυλλάκης μπήκε στον χώρο της δημοσιογραφίας από μικρή ηλικία. Ήταν ανταποκριτής Χανίων στην αθλητική εφημερίδα «Φως των Σπορ». Εργάστηκε στις τοπικές εφημερίδες «Αθλητική Επιθεώρηση», «Εθνική Φωνή», «Κήρυξ», καθώς και στην ΕΡΑ Χανίων και εκτός από το «Φως» ήταν ανταποκριτής στην εφημερίδα «Έθνος» καθώς και σε άλλες.

Εκ μέρους των δημοσιογράφων της ΕΡΤ όπου εργαζόταν ο Νίκος Γρυλλάκης επικήδειο εκφώνησε ο δημοσιογράφος Αντώνης Αλαφογιώργος, που τόσο ο ίδιος όσο και οι άλλοι παριστάμενοι συνάδελφοι και συνεργάτες σε εφημερίδες, στις δηλώσεις τους χαρακτήρισαν τον Νίκο Γρυλλάκη πρότυπο ήθους, εργατικότητας, επαγγελματικής συνέπειας και αντικειμενικότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook