«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Αγροτικό Αύγουστο και στον 7ο Κισσαμίτικο Αύγουστο

το-χαμόγελο-του-παιδιού-στον-αγροτι-161432

xamogeloΦέτος τον Αύγουστο, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέπτεται τους φίλους και υποστηρικτές του στα Χανιά με ένα χαρούμενο και φιλόξενο παζάρι, συμμετέχοντας στις παγκρήτιες εκθέσεις:

  • ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014,   1 – 10 Αυγούστου,  ώρες 19:30 – 23:00, στο χώρο Δυτικής Τάφρου
  • 7ος ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ,  12 – 24 Αυγούστου,  ώρες 18:30 – 00:30, στην παραλία Καστελίου Κισσάμου

Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη σημαντική στήριξη των φίλων του σε όλη την Ελλάδα μπορεί και μοιράζει το χαμόγελο σε χιλιάδες παιδιά που βρίσκονται στη χώρα, μέσα από δράσεις που έχουν στόχο τη φροντίδα και την προστασία τους.

Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων έχουν ετοιμάσει με πολύ αγάπη, περίσσια δημιουργικότητα και φαντασία, χειροποίητες κατασκευές διακόσμησης, αλλά και καλοκαιρινά δώρα για μικρούς και μεγάλους.

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τις αγορές τους πάντα σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας το έργο και τις δράσεις του οργανισμού, χαρίζοντας περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη!

Το α’ εξάμηνο του 2014 στήριξε 57.056 παιδιά και τις οικογένειές τους, παρέχοντας κάλυψη σε πρωτογενείς ανάγκες καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη.

Σήμερα το κύριο μέλημα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι η διατήρηση των υφιστάμενων δομών και υπηρεσιών που διαθέτει και η καθημερινή του αγωνία είναι η κάλυψη ακόμη περισσότερων παιδιών και οικογενειών που χρειάζονται βοήθεια!

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook