Το Τμήμα Χανίων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού δώρισε αναπηρικό αμαξίδιο σε άπορη οικογένεια

το-τμήμα-χανίων-του-ελληνικού-ερυθρού-475206

Το Τοπικό Τμήμα Χανίων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 παρέλαβε στο κτήριο του, ειδικό αναπηρικό καρεκλάκι πολλαπλών δραστηριοτήτων, το οποίο αγοράστηκε με συλλογή καπακιών, τα οποία ανακυκλώνονται. Το αμαξίδιο παραδόθηκε σε άπορη οικογένεια συμπολιτών μας προκειμένου να εξυπηρετηθεί το παιδί τους το οποίο πάσχει από σπαστική τετραπληγία.

Το Τοπικό Τμήμα Χανίων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, «ευχαριστεί θερμά τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων Αγάπη για Ζωή, ο οποίος συλλέγει τα καπάκια και τα στέλνει στις εταιρείες ανακύκλωσης και την υπεύθυνη του κα Αθανασοπούλου Ουρανία, καθώς και την κα Ζώγα Κλειώ ιδιοκτήτρια της εταιρείας KLIO Med από την οποία αγοράστηκε το αμαξίδιο, οι οποίες ήρθαν στα Χανιά για να μεταφέρουν και να παραδώσουν το αμαξίδιο και να δώσουν οδηγίες για τη χρήση του στην οικογένεια των αποδεκτών.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την ομάδα εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών και Ναυαγοσωστών «κάθε καπάκι μετράει», που είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των πολιτών ενηλίκων και παιδιών, τη συλλογή και αποστολή των καπακιών και που έχουν αναλάβει το έργο αυτό με μεγάλη θέρμη και αγάπη.

Επίσης, ευχαριστούμε τον ιδιώτη χορηγό που συνέβαλλε στην αγορά του αμαξιδίου, καθώς και τις εταιρείες Ζανιδάκης Μεταφορική, ANEK LINES και Blue Star Ferries που στηρίζουν το έργο αυτό.

Ξεχωριστά και θερμά ευχαριστούμε όλους τους διαθέτες των καπακιών: επιχειρήσεις, σχολεία και όλους τους πολίτες που βοηθούν την δράση αυτή.

Σε όλους ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και να συνεχίσουν την προσπάθεια τους με τον ίδιο ζήλο.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook