Το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο | «Δε θα αφήσω κανένα να σπιλώσει το όνομά σου», είπε η αδερφή του

το-τελευταίο-αντίο-στον-μιχάλη-ζαφειρ-598512

Ράγισαν καρδιές στον ιερό ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Ελληνικό όταν η μια από τις δύο αδερφές του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου εκφώνησε τον επικήδειο για τον αδικοχαμένο αδερφό της που δολοφονήθηκε από δύο άτομα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης μέσα στο γραφείο του στην οδό Ασκληπειού.

«Ήμουν και θα είμαι η συνέχειά σου στο δικηγορικό σύλλογο και δεν θα αφήσω κανέναν να υπερασπιστεί τους δολοφόνους» είπε με «σπασμένη» φωνή η αδερφή του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Η αδερφή του αδικοχαμένου δικηγόρου αναφέρθηκε και στον γιο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Νώντα, ο οποίος με τον αποχαιρετισμό του την Παρασκευή συγκίνησε τους πάντες. «Δεν πρόλαβες να έρθεις το γραφείο ο γιος σου, ο Νώντας, το παλικάρι μας. Αυτό ήθελες αλλά δεν πρόλαβες».

«Χειριζόσουν και τις πιο δύσκολες υποθέσεις σαν να ήταν το πιο απλό πράγμα του κόσμου. Έφυγες νωρίς και πικραμένος, σε στεναχώρησαν και αυτό μου έλεγες μέχρι το τελευταίο μεσημέρι» συνέχισε με δυσκολία η αδερφή του δικηγόρου.Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου λέγοντας «εσύ, ο καλύτερος οικογενειάρχης, πατέρας και σύζυγος, ερωτευμένος πάντα με το Βικάκι σου, μέσα στην ευτυχία σας που όλοι ζήλεψαν, κι ο Χάρος ακόμα».

«Δεν θα μπορέσω να πω άλλα, δεν θα αφήσω κανέναν να σπιλώσει το όνομά σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» κατέληξε η αδερφή του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Σημειώνεται ότι όπως ανακοινώθηκε η αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγους Αττικής από χθες έχει το όνομα του αδικοχαμένου δικηγόρου.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook