Το τέλειο σοκολατένιο cheesecake με μόλις 300 θερμίδες

το-τέλειο-σοκολατένιο-cheesecake-με-μόλις-300-θερμ-466884

Είσαι και εσύ από εκείνες που πιστεύουν πως δίαιτα σημαίνει στέρηση και απαγόρευση αυτών που σου αρέσουν περισσότερο, δηλαδή των γλυκών; Αν ναι, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις.

Συνέχισε να τρέφεσαι υγιεινά και να προσέχεις το σώμα σου και κάθε μα κάθε φορά που θα σου έρχεται η επιθυμία π.χ. για σοκολάτα, σου προτείνουμε να μην την καταπιέζεις, αλλά να ενδίδεις, διαλέγοντας το επιδόρπιο εκείνο που δεν θα έχει περιττές θερμίδες και λιπαρά.

Ακριβώς σαν το Cheesecake Brownies με Dirollo Spread που είναι τέλειο, πανεύκολο και το κυριότερο έχει μόλις 300 θερμίδες, μια συνταγή που βρήκαμε στο Smartsyntayes.gr, ένα site γεμάτο με έξυπνες προτάσεις για γευστικές δημιουργίες με χαμηλά λιπαρά. Αν δεν το ξέρεις ακόμα, σου προτείνουμε όχι απλά να το επισκεφτείς, αλλά να το βάλεις πρώτο στη λίστα με τα αγαπημένα σου. Δες παρακάτω πώς θα το φτιάξεις.

Υλικά

200 gr. Dirollo Spread

50 gr. άχνη ζάχαρη

125 gr. βούτυρο

3 αυγά

200 gr. κουβερτούρα

180 gr. ζάχαρη

50 gr. κακάο

50 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

½ κουταλάκι του γλυκού baking powder

Εκτέλεση

1. Σε μπεν μαρί λιώνεις το βούτυρο με την ζάχαρη και την κουβερτούρα.

2. Αποσύρεις και προσθέτεις τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα, το κακάο, το αλεύρι και το baking powder κοσκινισμένα, ανακατεύεις καλά να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

3. Μεταφέρεις σε αντικολλητικό ταψί 20*20 εκατοστά.

4. Ανακατεύεις το Dirollo Spread με την άχνη.

5. Προσθέτεις το μείγμα τυριού σε τυχα’ια σημεία επάνω από τα brownies και με ένα καλαμάκι κάνεις μερικές γραμμές επιφανειακά, σα ν’ ανακατεύεις το μείγμα.

6. Ψήνουμε για 25 λεπτά, σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 180ο C.

7. Αφήνεις να κρυώσουν τα brownies και κόβεις σε κομμάτια.

Tip του Chef

Μπορείς να προσθέσεις και λίγη βανίλια στην επικάλυψη τυριού.

Tips του διαιτολόγου

-Προσθέτοντας «light» υλικά στα γλυκά σου, όπως το Dirollo Spread, μειώνεις την περιεκτικότητά τους σε λιπαρά και θερμίδες.

-Γνώριζες ότι για να «κάψει» ένα άτομο μεσαίου βάρους, μόλις, 65 θερμίδες θα πρέπει να κάνει ελαφρύ περπάτημα για 15 λεπτά;

Πηγή: smartsyntayes.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook