Το σχόλιο Παπαδημούλη για την αναβάθμιση του εξαδέλφου Τσίπρα

το-σχόλιο-παπαδημούλη-για-την-αναβάθμ-236190

tsipras708_30Ο Γιώργος Τσίπρας, ξάδερφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, έγινε Γενικός Γραμματέας (από απλός σύμβουλος) στο υπουργείο Εξωτερικών, δες εδώ,  κάτι που δημιούργησε ένταση στο πολιτικό σκηνικό.

Μάλιστα, το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση του έδωσε συγχαρητήρια στον ξάδερφο του πρωθυπουργού (στην φωτογραφία) που με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα κατέλαβε επαξίως τη θέση του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών.

Για το θέμα πήρε θέση ο Δημήτρης Παπαδημούλης, αναφέροντας ότι τα κόμματα που είχαν στηριχθεί στην οικογενειοκρατία δεν έχουν… συνέπεια σε αυτά που λένε κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ. «Τα κόμματα των Καραμανλή, Μητσοτάκη,Παπανδρέου,Βαρβιτσιώτη, Κεφαλογιάννη,κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για οικογενειοκρατία. Πάνω απ όλα συνέπεια…» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ελληνας Ευρωβουλευτής.

penalti7

Αρθρογράφος στην εφημερίδα «Αυγή», ο Γιώργος Τσίπρας, είναι εξάδελφος του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αλλά και φίλος από τα παιδικά χρόνια και έχουν επτά χρόνια διαφορά. Ο Γιώργος είχε προσχωρήσει στην ΚΟΕ (Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας), η οποία ήταν η μεγαλύτερη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Λίγους μήνες πριν από τις βουλετικές εκλογές, ο Γιώργος Τσίπρας προσχώρησε στην προεδρική πλειοψηφία.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook