Το στολίδι των Χανίων | «Λιμνούπολη» water park: 1,5 εκατ. επισκέπτες σε 15 χρόνια

το-στολίδι-των-χανίων-λιμνούπολη-water-park-1-100184

Με το πέρας της τρέχουσας τουριστικής περιόδου η Λιμνούπολη, το εμβληματικό water park στα Χανιά ολοκληρώνει 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας έχοντας δεχθεί 1,5 εκατομμύριο επισκέπτες, από όλο τον κόσμο.

limnoupolisΣτα χρόνια, αυτά, η πολυμετοχική εταιρία, που εμπνεύστηκε το όλο εγχείρημα έχει καταξιωθεί ως διαχειρίστρια, με απόλυτη ασφάλεια, ενός από τα πλέον γνωστά πάρκα αναψυχής διεθνώς. Η «Λιμνούπολη», πλέον έχει ενταχθεί στον τουριστικό χάρτη της Κρήτης, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Μεγαλονήσου.

Παράλληλα έχει καταγράψει ένα ισχυρό κοινωνικό χαρακτήρα με περίπου 80 άμεσα ή έμμεσα εργαζόμενους, καταβληθείσες ασφαλιστικές εισφορές που ξεπερνούν το 1.800.000 ευρώ και παραγόμενο Φ.Π.Α. περίπου στο 2.000.000 €.

Επιπλέον, όλα αυτά τα χρόνια 100.000 επισκέπτες επισκέφτηκαν τους χώρους του πάρκου σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ ήδη το καλοκαίρι του 2013 στη γκάμα δραστηριοτήτων του πάρκου εντάχθηκαν δράσεις πολιτισμού, με φιλοξενία συναυλιών εγνωσμένης αξίας καλλιτεχνών.

limnoupolis8«Με σκληρή προσπάθεια και με αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αναψυχής σε ντόπιους κι επισκέπτες. Από το 2002 οπότε και η εταιρία βρέθηκε σε μια κρίσιμη καμπή, με σταθερή πορεία, έχουμε καταφέρει να κάνουμε πράξη το αρχικό όραμα των μετόχων, που επεδίωκαν τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης, αλλά και την ανάπτυξη μιας κοινωνικής επιχείρησης, πολύ πριν ο όρος μπει στο σύγχρονο επιχειρηματικό λεξιλόγιο» σημειώνει ο πρόεδρος της πολυμετοχικής εταιρίας Κώστας  Χαριτάκης και συμπληρώνει: «Με την ανάπτυξη δραστηριοτήτων στο χώρο του πολιτισμού, με συνεργασίες με τοπικές επιχειρήσεις, μεταποίησης και υπηρεσιών, επιδιώκουμε να στηρίξουμε την απασχόληση στην περιοχή σε μια δύσκολη περίοδο, προσφέροντας υπεραξίες στην τοπική οικονομία»

  • Η ιστορία

Η εκκίνηση της δημιουργίας ενός μεγάλου water park που θα εμπλούτιζε το τουριστικό προϊόν της Δυτικής Κρήτης ξεκίνησε το 1995. Με την συμμετοχή περίπου 500 Χανιωτών που σαν κοινό η πλειοψηφία τους είχε το καλό του τόπου και την διεύρυνση των παρεχομένων τουριστικών υπηρεσιών στο νομό χωρίς αυτό να λειτουργήσει ανταγωνιστικά στις ήδη υφιστάμενες επιχειρήσεις, το 1997 άνοιξε τις πύλες του το πάρκο στους πρόποδες των Λευκών Ορέων.

limnoupolis1limnoupolis2limnoupolis3limnoupolis4limnoupolis6limnoupolis7

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook