Το σπίτι της φρίκης: Μουμιοποίησε 150 πτώματα κοριτσιών, τα έντυσε και γιόρταζε τα γενέθλιά τους!

το-σπίτι-της-φρίκης-μουμιοποίησε-150-πτώ-179453

moumies-ptomataΤην απόλυτη φρίκη αντιλαμβάνονται όσοι δουν εικόνες από το σπίτι του Ρώσου ιστορικού που είχε ξεθάψει 150 πτώματα κοριτσιών και τα είχε μουμιοποιήσει για να γιορτάζει τα γενέθλιά τους.


Ο 46χρονος Anatoly Moskvin από την πόλη Nizhny Novgorod στην κεντρική Ρωσία, συνελήφθη το 2011 αφότου προέκυψε ότι είχε ξέθαψει 150 πτώματα κοριτσιών, που είχαν χάσει τη ζωή τους σε ηλικία από τριών έως 12 ετών, ενώ αυτό που σοκάρει σήμερα είναι το βίντεο που δόθηκε στη δημόσιοτητα και αποκαλύπτει την απόλυτη παράνοια.



Ο 46χρονος αφού ξέθαψε τα πτώματα, τα μετέφερε στο σπίτι του, τα μουμιοποίησε και τα έντυσε. Τους φόρεσε κάλτσες και φορέματα, ενώ μερικά τα έκανε να φαίνονται σαν… αρκουδάκια. 

Ένα βίντεο που γύρισε ο ίδιος ο Moskvin και βρέθηκε στο διαμέρισμά του από τους ερευνητές δείχνει ανάστατο το σπίτι, ενώ ο διάδρομος είναι γεμάτος με νυφικά και φωτεινά, πολύχρωμα ρούχα.



Στο βίντεο ακούγεται ο ίδιος να λέει: «Αυτές οι κούκλες είναι κατασκευασμένες από ταριχευμένα ανθρώπινα υπολείμματα».

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο Moskvin είχε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του αρχείο με  πληροφορίες σχετικά με τη ζωή του κάθε κοριτσιού που είχε ξεθάψει, καθώς και πώς να τα μουμιοποιήσει.



Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο δικαστής της υπόθεσης αποκάλυψε ότι Moskvin δεν είναι διανοητικά ικανός να παραστεί στη δίκη και θα πρέπει να παραμείνει στην ψυχιατρική κλινική. 

Ο Moskvin, ο οποίος μιλά 13 γλώσσες και περιγράφεται στο δικαστήριο ως «ιδιοφυΐα», είχε δώσει στα μουμιοποιημένα πτώματα ονόματα και φρόντιζε να… γιορτάζει τα γενέθλιά τους!

Η μακάβρια εμμονή του αποκαλύφθηκε όταν τον επισκέφθηκαν οι γονείς του το 2011.











Πηγή: protothema.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook