Αποκαλύψεις-σοκ για το «σπίτι της κολάσεως» στο Κλίβελαντ |Video

αποκαλύψεις-σοκ-για-το-σπίτι-της-κολά-66431

https://www.youtube.com/watch?v=Gl6lL3PpVBw
klibelantΑνατριχιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά την απελευθέρωση των τριών γυναικών που είχαν απαχθεί πριν από μία δεκαετία στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ.

Τη δεκαετία που οι κοπέλες κρατούνταν όμηροι από τα τρία αδέρφια απαγωγείς, είχαν γεννηθεί συνολικά πέντε μωρά στο «σπίτι της κολάσεως»- ιδιοκτησίας του Αριελ Κάστρο, ενός εκ των απαγωγέων- ενώ ένα από τα θύματα είχε τουλάχιστον τρεις αποβολές λόγω της κακής διατροφής, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές του Κλίβελαντ. Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν αλυσίδες και χειροπέδες.

Την ίδια ώρα ο γιος του Αριελ Κάστρο, Αντονι σκιαγραφεί το προφίλ του πατέρα του κάνοντας λόγο για ένα βίαιο άτομο το οποίο όχι μόνο σήκωνε χέρι επάνω του αλλά κτυπούσε αλύπητα και την μητέρα του. Μάλιστα, το 1993 και μετά από επέμβαση στον εγκέφαλο που είχε κάνει η γυναίκα, ο Αριελ Κάστρο δεν δίστασε να κακοποιήσει την σύζυγό του την οποία κόντεψε να σκοτώσει. Τελικά το ζευγάρι χώρισε στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Οσο για την Αμάντα Μπέρι, μία από τις απαχθείσες, ο άντρας την ανάγκαζε να κάνει σεξ μαζί του, απέκτησε παιδί μαζί της και την είχε κλειδώσει σ΄ ένα δωμάτιο που δεν περνούσε το φως του ήλιου .

Ο γιος του, Αντονι, 31 ετών και τραπεζίτης στο επάγγελμα, δήλωσε ότι δεν είχε ιδέα για τις απαγωγές κι ότι ο πατέρας του του είχε απαγορεύσει να ανοίξει τις κλειδαμπαρωμένες πόρτες του τριώροφου σπιτιού του. Ωστόσο, δήλωσε πως η αδερφή του πίστευε ότι ο πατέρας της ήταν ικανός να προβεί σε εγκληματικές πράξεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με συνέντευξη του Αντονι στην βρετανική ταμπλόιντ «Mail», o πατέρας του είχε επιλέξει το νεαρότερο θύμα, την Τζίνα Ντε Τζίσους, επειδή ήταν μία πολύ καλή φίλη της κόρης του.

Την ίδια ώρα, μία γειτόνισσα , η Νίνα Σομίλτζ, δήλωσε στην ίδια εφημερίδα πως είχε δει πολλές φορές τις τρεις κοπέλες να τριγυρνούν γυμνές στη αυλή του σπιτιού , το είχε αναφέρει στην αστυνομία η οποία όμως δεν έδωσε σημασία.

Στο μεταξύ, η αστυνομία έχει υποψίες και για ένα τέταρτο θύμα των απαγωγέων Κάστρο. Πρόκειται για την Ασλεϊ Σάμερς, η οποία εξαφανίστηκε το 2007 στην ίδια περιοχή του Κλίβελαντ. Τώρα οι αρχές εξετάζουν εάν σχετίζεται η εξαφάνισή της με την υπόθεση των αδερφών Κάστρο.

Σήμερα το απόγευμα (τοπική ώρα) αναμένεται να απαγγελθούν οι κατηγορίες σε βάρος των τριών συλληφθέντων για την υπόθεση της απαγωγής τριών γυναικών στο Κλίβελαντ των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Πηγή : protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook