Το σοκαριστικό βίντεο που απέσυραν youtube και Facebook | Πετάνε από το μπαλκόνι τον μεθυσμένο

το-σοκαριστικό-βίντεο-που-απέσυραν-youtube-κ-178089

Το παρακάτω βίντεο δείχνει την «πλάκα» που έκανε μια ομάδα νεαρών από τον Καναδά στον φίλο τους ο οποίος ενώ βρισκόταν λιπόθυμος από το μεθύσι στον καναπέ, έπεσε από ύψος πολλών μέτρων έξω στο οδόστρωμα.

Το σοκαριστικό βέβαια είναι ότι τον νεαρό έριξαν από το μπαλκόνι οι ίδιοι του οι φίλοι έτσι, για πλάκα! Facebook και YouTube αφαίρεσαν το εν λόγω βίντεο έπειτα από φήμες για πιθανή έρευνα από την αστυνομία.

9D961D36F0CDFC2677FEFB9FB7F7FCB7Στα πλάνα, ένας νεαρός άντρας, που βρίσκεται αναίσθητος και ημίγυμνος πάνω σε έναν καναπέ, περιτριγυρίζεται από τους φίλους του οι οποίοι τον σηκώνουν στα χέρια τους. Ακολούθως, τον μεταφέρουν στο μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου από όπου τον πετούν κάτω και προσγειώνεται στο χιόνι.

Ο άντρας που μέχρι εκείνη τη στιγμή παρέμενε χωρίς τις αισθήσεις του, αρχίζει και συνέρχεται ενώ οι φίλοι του γελούν υστερικά. «Ο φίλος μας λιποθύμησε ημίγυμνος στον καναπέ έπειτα από κραιπάλη δυο ημερών. Έπρεπε να τον ξυπνήσουμε, οπότε τον πετάξαμε από το μπαλκόνι κάτω στο χιόνι», έγραψε ένας από τους «στοργικούς» φίλους.

Το βίντεο προκάλεσε οργή στα social media, με τους χρήστες να αναφέρουν ότι ο νεαρός γλίτωσε από θαύμα.

http://bcove.me/g30o7yka

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook