Το Σαββατοκύριακο που άλλαξε η ζωή του | Μπήκε στον τραπεζικό του λογαριασμό πάνω από 1.500.000€

το-σαββατοκύριακο-που-άλλαξε-η-ζωή-του-254693

xrimataΜπορεί όλη η χώρα να ζει τα τελευταία 24ώρα στον πανζουρλισμό για τα 9,5 εκατομμύρια ευρώ που μοίρασε το Τζόκερ και ο υπερυχερός να είναι ακόμα… άφαντος, ωστόσο ακόμη ένα τυχερό παιχνίδι έκανε το… θαύμα του για έναν υπερτυχερό κάτοικο της Ξάνθης.

Ο λόγος για το 1.564.409 ευρώ που κέρδισε κάτοικος της περιοχής το περασμένο Σάββατο, μιας και κατάφερε να βρει το πολυπόθητο εξάρι στο ΛΟΤΤΟ. Πρόκειται για την κλήρωση 1605 του Σαββάτου 30 Μαΐου το μοναδικό εξάρι της οποίας παίχτηκε στο Πρακτορείο του ΟΠΑΠ που βρίσκεται επί της οδού Ανδρέου Δημητρίου, στο ύψος των φαναριών με την Περικλέους.

tzΟ ιδιοκτήτης του Πρακτορείου, όπως άλλωστε συνηθίζεται, τοποθέτησε στην είσοδο του καταστήματος μια ενημερωτική αφίσα που κάνει γνωστό το γεγονός ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του μεγάλου τυχερού.

Όπως είναι γνωστό δεν είναι η πρώτη φορά που η τύχη χαμογελά σε κάτοικο της περιοχής μιας και στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές πολίτες που έχουν δοκιμάσει την τύχη τους είδαν αυτή να τους χαμογελά διάπλατα, με κέρδη αρκετών εκατομμυρίων τόσο στο Λαχείο όσο και στο Τζόκερ αλλά και το ΛΟΤΤΟ.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook