Το πρώτο Road Trip στην Κρήτη είναι γεγονός!

το-πρώτο-road-trip-στην-κρήτη-είναι-γεγονός-366029

Το TravelMassive.com, είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο που συνδέει τους ανθρώπους της τουριστικής βιομηχανίας σε τοπικό επίπεδο, συγκεντρώνοντας τις κορυφαίες εταιρίες ταξιδιών, bloggers, start ups, όσους είναι μυημένοι στα ταξίδια αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται για τον τουρισμό.

Είναι ένα εθελοντικό, δωρεάν δίκτυο που τα μέλη αποτελούνται από ένα cluster τοπικά οργανωμένων κοινοτήτων, γνώστες της τουριστικής/ ταξιδιωτικής βιομηχανίας που έχουν σαν στόχο την βελτίωση του τουρισμού και των ταξιδιών παγκοσμίως.

Λίγα λόγια για την διοργάνωση

Δημιουργήσαμε το Chapter (Κεφάλαιο) Κρήτη, με σκοπό την προώθηση του τουριστικού προϊόντος μας. Το Travel Massive έχει chapters σε όλο τον κόσμο. Μέσα από αυτό το δίκτυο, και με στοχευμένες κινήσεις, σκοπεύουμε να προωθήσουμε τη Κρήτη σαν έναν ιδιαίτερο τουριστικό προορισμό, που θα έχει ενδιαφέρον και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Το Travel Massive είναι μη κερδοσκοπικό, γι’αυτό εξάλλου έχει χιλιάδες μέλη από όλο τον κόσμο. Ειδικά για τα μέλη του, υπάρχει δωρεάν συμμετοχή σε events με επαγγελματίες του τουρισμού που διοργανώνονται σε πάρα πολλές πόλεις του εξωτερικού. Η ίδια δωρεάν συμμετοχή θα ισχύει και στα events που θα διοργανώνει τακτικά το Travel Massive Crete. Ελπίζουμε οι επαγγελματίες του τουρισμού να στηρίξουν τη μεγάλη μας αυτή προσπάθεια! Χρειαζόμαστε μόνο το χρόνο και τη δημιουργική τους διάθεση!

Το Road Trip μας θα φιλοξενηθεί σε 4 διαφορετικές πόλεις της Κρήτης από τις 07 Μαΐου έως και τις 14 Μαΐου 2016 σε Χανιά, Ρέθυμνο , Ηράκλειο και Ιεράπετρα αντίστοιχα.

Μια ολόκληρη εβδομάδα γεμάτη εκδηλώσεις δικτύωσης με σκοπό την προώθηση της Κρήτης ως προορισμός όλο το χρόνο. #Crete$Seasons

Έχουμε προσκαλέσει επαγγελματίες από τη διεθνή τουριστική βιομηχανία να δημιουργήσουμε μια δεξαμενή σκέψης και να μοιραστούν ιδέες για το πώς θα αναπτυχθεί η αγορά της Κρήτης ως προορισμός και τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Επιπλέον 12 travel bloggers θα καλύψουν το road trip και θα διαμοιράσουν το μήνυμα της Κρήτης όλων των εποχών.

Έχουμε διοργανώσει εκδηλώσεις και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης και σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε. Ελάτε να μοιραστούμε τις στρατηγικές σας , τις ιδέες σας και να δημιουργήσουμε τις προοπτικές για να επιτευχθεί ο στόχος μας.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στα Χανιά 07/05 στις 19:00-21:00 στο Lady Roula Yacht, μπροστα απο το Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, (Μεγάλο Αρσενάλι).

Ρέθυμνο 10/05 στο νέο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στις 18:30.

Στο Ηράκλειο την Τετάρτη 11/05 στις 18:30-21:00 στο Marina Cafe στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Στην Ιεράπετρα (Λιμάνι) στις 13/05 στις 18:00 -21:00 στο Elena Yacht.

Σας περιμένουμε για να συζητήσουμε και ανταλλάξουμε απόψεις για το μέλλον του τουρισμού του νησιού μας.

Περισότερες πληροφορίες στο: https://travelmassive.com/chapters/crete

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook