Το πρώτο πράγμα που άλλαξε ο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο είναι…οι κουρτίνες!

το-πρώτο-πράγμα-που-άλλαξε-ο-ντόναλντ-τ-488905

Το ζεύγος Τραμπ, όπως ήδη φάνηκε, έχει σκοπό να βάλει τις δικές τους πινελιές στην διακόσμηση του Λευκού Οίκου και να μεταφέρει λίγη από την πολυτέλεια του Trump Tower της Νέας Υόρκης στην Ουάσινγκτον.

Την Παρασκευή, αμέσως μετά την ορκωμοσία του, ο νέος πλανητάρχης φρόντισε να κάνει την πρώτη αλλαγή στο οβάλ γραφείο και αντικατέστησε τις βυσσινί κουρτίνες του Μπαράκ Ομπάμα με καινούριες χρυσαφί χρώματος!3C64D69A00000578-0-image-a-7_1485096407978

Το χρυσαφί είναι το αγαπημένο χρώμα του Αμερικανού Μίδα και αυτό είναι το χρώμα που κυριαρχεί στο πολυτελές διαμέρισμά του αλλά και στο γραφείο του στον Trump Tower στη Νέα Υόρκη.

Ο Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε και σε άλλες αλλαγές στο οβάλ γραφείο και αντικατέστησε ήδη τους καναπέδες, μετακίνησε την προτομή του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ σε άλλο σημείο του γραφείου και τοποθέτησε σε εξέχουσα θέση την προτομή του Ουίνστον Τσόρτσιλ ενώ η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, συνάντησε στις αρχές του μήνα έναν διακοσμητή και τους υπεύθυνους για αλλαγές εσωτερικής διακόσμησης του Λευκού Οίκου, προκειμένου να συζητήσουν τις αλλαγές που επιθυμεί.

Το Κογκρέσο διαθέτει 100.000 δολάρια σε κάθε νέο πρόεδρο και την οικογένειά του για να κάνει αλλαγές στον Λευκό Οίκο, χωρίς να είναι απαραίτητα υποχρεωτικό να χρησιμοποιηθεί αυτό το ποσόν. Ο εκάστοτε νέος πλανητάρχης έχει το δικαίωμα να κάνει παρεμβάσεις στην εσωτερική διακόσμηση των 132 δωματίων του Λευκού Οίκου, εκτός από το δωμάτιο του 16ου προέδρου των ΗΠΑ, Αβραάμ Λίνκολν, το Green Room (αίθουσα υποδοχής για μικρές δεξιώσεις) και την επίσημη τραπεζαρία του Λευκού Οίκου.

Το 2015 σε συνέντευξή του στο περιοδικό People ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει ότι, αν εκλεγεί πρόεδρος, δεν θα κάνει μεγάλες αλλαγές στον Λευκό Οίκο. «Αν εκλεγώ, ίσως να αλλάξω μερικά μικρά πράγματα, αλλά ο Λευκός Οίκος είναι ένα ειδικό μέρος, δεν χρειάζεται να κάνει κανείς μεγάλες αλλαγές», είχε δηλώσει τότε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook