Το πιο δροσερό παντελόνι του καλοκαιριού κάνει τα πόδια να δείχνουν πιο ψηλά

το-πιο-δροσερό-παντελόνι-του-καλοκαιρ-549751

Οι τάσεις στα παντελόνια του 2017 είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Με επιρροές από τα 70s, τα 80s και τα 90s τα παντελόνια φέτος έχουν την πρωτοτυπία στο τελείωμά τους και μπορούν να ταιριάξουν στο στιλ κάθε γυναίκας.

Μπορεί η καλοκαιρινή περίοδος να μας κάνει να στρεφόμαστε περισσότερο στα φορέματα και τις αέρινες φούστες για τις καθημερινές μας εμφανίσεις, ωστόσο τα παντελόνια, ήταν, είναι και θα είναι η αποθέωση της άνεσης για τις πρωινές (και όχι μόνο) εμφανίσεις μας στην πόλη.

Τα wide leg pants, τα παντελόνια με το φαρδύ τελείωμα είναι μια από τις τοπ τάσεις του 2017. Το πιο δροσερό παντελόνι του καλοκαιριού είναι αυτό και είναι… ριγέ, μιας και αυτό το print βλέπουμε ότι κυριαρχεί στις εμφανίσεις των bloggers.

Οι ρίγες είναι το κυρίαρχο print του καλοκαιριού. Είναι πληθωρικές, χρωματιστές, τολμηρές. Σε τέτοιο βαθμό που τα στυλιστικά ατοπήματα καραδοκούν –πείτε μας πώς θα συμπεριφερθείτε σε ένα ριγωτό total look για παράδειγμα- με απρόβλεπτα αποτελέσματα για την εμφάνισή σας. Προτιμήστε τις κάθετες ρίγες που μακραίνουν και αδυνατίζουν τη σιλουέτα δημιουργώντας ένα παιχνίδι με τις διαστάσεις προς όφελός σας.  

bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook